Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 18/28 İlkİlk ... 89101112131415161718192021222324252627 ... SonSon
273 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rohat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bende ev için adsl ve tlf vardı . Adsl kalsın dedim sabit ücret 6.69 iken kafalarından bize bilgi vermeden 9.00 ytl yapmışlar birde tek taraflı yani tlf gelsin ben açmıyayım dedim onada aylık 2 ytl istedilier...Bende kızdım ADSL ve tlf ikisinide iptal ettim ...özüldüğüm şey bu Türkiye'nin bu sahipsizligi nereye ulaşır bunu merak ediyorum...
    herkesi selamlıyorum..
    allahu teala sonumuzu hayırlı etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirim kelimesinden telekom başka şey diğer insanlar başka anladıkları muhakkak.Piyasada tekel olduğu Şehir içi görüşmeleri fahiş bir şekilde artırıp Şehirlerarası-Milletler arası görüşmeyi ucuzlattık ifadesi Benim Şehirlere arası veya milletler arası arama ihtiyacımın olmadığı bir otamda nasıl indirim olarak algılanabilirki.Kullanmadığım hizmetteki indirimin bana ne faydası var.ADSL indirimi varmış hani nerde hala en ucuz bağlantı 29 aylık YTL Bana ne diğer hızlarda yapılan indirimden.Beni benim kullandığım hizmetler ilgilendirir. Amerikaya yolculuk Bedava olsa ne yazar ben o yolculuğu yapmayacaksam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirim kelimesinden telekom başka şey diğer insanlar başka anladıkları muhakkak.Piyasada tekel olduğu Şehir içi görüşmeleri fahiş bir şekilde artırıp Şehirlerarası-Milletler arası görüşmeyi ucuzlattık ifadesi Benim Şehirlere arası veya milletler arası arama ihtiyacımın olmadığı bir otamda nasıl indirim olarak algılanabilirki.Kullanmadığım hizmetteki indirimin bana ne faydası var.ADSL indirimi varmış hani nerde hala en ucuz bağlantı 29 aylık YTL Bana ne diğer hızlarda yapılan indirimden.Beni benim kullandığım hizmetler ilgilendirir. Amerikaya yolculuk Bedava olsa ne yazar ben o yolculuğu yapmayacaksam. :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türktelekomun faturalandırma sistemi ve konuşma süresi diş ülkelere göre çok yüksek üçe katlıyor bu haberleşmede vergilendirme politikasının vatandaşı sağılacak inek gözü ile görmesinden kaynaklanıyor konuşma ücreti +sabit ücret+özel iletişim vergisi+katmadeğer vergisi =fatura bedeli bu durumda telekomun faturaları düşmez kenan27

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne indirimi ya enayimi zannediyorlar milleti iki katına çıkardılar fiyatları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece.milleti.düzmek
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her zamanki yalanlar... Bir yerden kaşıkla ver öteki taraftan kepçeyle geri al...
    Tamamen halkı soymak için yapılan bir uygulama kesinlikle uygun bulmuyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu iş enfilasyona benziyor. Düştü diyorlar, aylık harcama kalemlerim aynı olnasına rağmen geçen yıla göre nerdeyse %50 fazla geliyor kredi kartım.

ADSL bağlı olmasa ben de iptal ettireceğim ev telefonumu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İndirip bindirme dedikleri bu olsa gerek.Kazıkkk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç bir indirim yok. Hatta "Bindirim" var. Millet telefon faturalarını görünce Kalp krizi geçirmekten kendini zor engelliyor. bu mu indirim?

Sayfa 18/28 İlkİlk ... 89101112131415161718192021222324252627 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri