Teşekkur: 0
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
indirim kelimesinden telekom başka şey diğer insanlar başka anladıkları muhakkak.Piyasada tekel olduğu Şehir içi görüşmeleri fahiş bir şekilde artırıp Şehirlerarası-Milletler arası görüşmeyi ucuzlattık ifadesi Benim Şehirlere arası veya milletler arası arama ihtiyacımın olmadığı bir otamda nasıl indirim olarak algılanabilirki.Kullanmadığım hizmetteki indirimin bana ne faydası var.ADSL indirimi varmış hani nerde hala en ucuz bağlantı 29 aylık YTL Bana ne diğer hızlarda yapılan indirimden.Beni benim kullandığım hizmetler ilgilendirir. Amerikaya yolculuk Bedava olsa ne yazar ben o yolculuğu yapmayacaksam.
indirim kelimesinden telekom başka şey diğer insanlar başka anladıkları muhakkak.Piyasada tekel olduğu Şehir içi görüşmeleri fahiş bir şekilde artırıp Şehirlerarası-Milletler arası görüşmeyi ucuzlattık ifadesi Benim Şehirlere arası veya milletler arası arama ihtiyacımın olmadığı bir otamda nasıl indirim olarak algılanabilirki.Kullanmadığım hizmetteki indirimin bana ne faydası var.ADSL indirimi varmış hani nerde hala en ucuz bağlantı 29 aylık YTL Bana ne diğer hızlarda yapılan indirimden.Beni benim kullandığım hizmetler ilgilendirir. Amerikaya yolculuk Bedava olsa ne yazar ben o yolculuğu yapmayacaksam. :46:
türktelekomun faturalandırma sistemi ve konuşma süresi diş ülkelere göre çok yüksek üçe katlıyor bu haberleşmede vergilendirme politikasının vatandaşı sağılacak inek gözü ile görmesinden kaynaklanıyor konuşma ücreti +sabit ücret+özel iletişim vergisi+katmadeğer vergisi =fatura bedeli bu durumda telekomun faturaları düşmez kenan27
ne indirimi ya enayimi zannediyorlar milleti iki katına çıkardılar fiyatları
sadece.milleti.düzmek![]()
:45:
Her zamanki yalanlar... Bir yerden kaşıkla ver öteki taraftan kepçeyle geri al...
Tamamen halkı soymak için yapılan bir uygulama kesinlikle uygun bulmuyorum...
Bu iş enfilasyona benziyor. Düştü diyorlar, aylık harcama kalemlerim aynı olnasına rağmen geçen yıla göre nerdeyse %50 fazla geliyor kredi kartım.
ADSL bağlı olmasa ben de iptal ettireceğim ev telefonumu.
İndirip bindirme dedikleri bu olsa gerek.Kazıkkk.
Hiç bir indirim yok. Hatta "Bindirim" var. Millet telefon faturalarını görünce Kalp krizi geçirmekten kendini zor engelliyor. bu mu indirim?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri