Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
artık sapit hat evde bulunuyor ve eskisi gibi sık bir kulanın olmuyor biz de bemin için fark eden fazla bir şey yok zaten sapit hatıda iptal etmeyi düşünüyorum
Bir şey indirilirse ödediğiniz para düşer benim bildiğim bunlar indiriyorlar sözde ama ödediğimiz para artıyor bu nasıl iş, bu ay 65 ytl ödedim
yalan yaa adamlar ortalığı karıştırmak için bunu yaptılar.istedikleri gibi fatura yolluyorlar eve.e mecbur ödüyeceğiz mecbur konuşacağız.tekeliz biz diyorlar e haliyle elden birşey gelmiyor.bakalım bu ne zamn düzelecek
telecomu almak için verdikleri parayı nasıl çıkaracaklar..
fatura fatura fatura..hayatımız kazık yemek ve fatura ödemekle geçiyor..
kazığı yiyor faturaları ödüyor.........bol bol konuşuyoruz..
Kandırmaca kandırmaca
Ben gece 22 den sonra aramaya başladım 160 kontor nasıl bitecek![]()
Selam . nasıl olsa bu millet hem konuşur hem bu parayı öder diye düşünüyorlar elleri mecbur yapacak birşeyleri yok.tekel olmuş türk telekom şehir içi şehirler arası aynı oldu ucuzlattık diyorlar.hayır ucuzlamadı eskiden şehir içinde 3 dakikada bir kontör atıyordu şimdi ise tam bilmiyorum ama şehir içinde 20 saniyede bir köntör atıyor bumu ucuzlama bunun adı resmen kazıklama bizler nelere katlammadıkki.
bence indirim filan değil.Gelen faturalardan belli değilmi.resmen kazıklanıyoruz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri