bence indirim felen değil kandırmaca ve şaşırtmaca durumu indirim yok çaktırmadan bindirim
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
bence indirim felen değil kandırmaca ve şaşırtmaca durumu indirim yok çaktırmadan bindirim
Sakin "olumsuz Buluyorum" SeÇeneĞİ Eskİ Tarİfe Paketİnİ OnayladiĞimiz Şeklİnde Algilanmasin. TÜrk Telekomun Tarİfe Polİtİkasini ÖzelleŞtİrme Öncesİ De Olumsuz Buluyordum Ama
ÖzelleŞtİrme Sonrasi Kar Hirslari Pervasizca Artti. TÜrk Telekomu
vampİr Bİr Tekel Olarak gÖrÜyorum.
Ayrica Adsl Abonesİ Olamak İÇİn Önce Telefon Abonesİ Olma Şeklİndekİ Zorlamayi Kesİnlİkle Haksizlik Ve ZulÜm Olarak GÖrÜyorum.
Bu nasıl indirimse bir şey anlamadık. Sözde ayda 160 kontör veriyorlar, ama onun iki katını da faturada geçiriyorlar. Kesinlikle indirim yaptıklarına inanmıyorum. Tam aksine %50 oranında zam yapılmıştır.
süper kazıklanıyoruz.arkadaşlar.sabit hatları iptal ettirelim.hep birlikte.haydi arkadaşlar bunlara lanet edelim.
zaten türk telekom diye bir kuruluş yokki ben satıldı diye biliyorum ama acaba yanlışmı duydum
Bu memlekete iletısımte her zaman kazık yiyıyoruz. sonucta buda olan halka oluyor. yazık ındırım olayıda samımı degıl, benım gorusum.
saygılar.
Türk telekom Kazık telekom oldu arkadaşlar Biz bunların hatlarını elektrik gibi
kulanmaya kalksak vay halimize adamlar mileti inek gibi nasıl sürekli sağarızın
hesabını yapıyorlar bunların milleti düşündüğü yok.
arkadaşlar indirmediler, sadece bindirdiler.
Altın yumurtlayan tavuk! misali...Çok önemli ve kar getiren bir kamu şirketimizdi...Satışını anlayamayanlardanım...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri