REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 22/28 İlkİlk ... 1213141516171819202122232425262728 SonSon
273 sonuçtan 211 ile 220 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sinirliyim nasil tarifeyse bu iş kazik tarife adi bunun resmi soygun bunun adi tepkimi telekoma yazi yazmakla bir nebze olsun dile getirdim tekellesmek bu kadar kötudur birde bu telefon ceplerdeki gibi çogalsa birde ozaman görün nasil kampanya baslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

millet olarak telefonları kapatmak lazım tepki olsun ben kapatmayı düşünüyorum milleti kandırmaktan başka birşey değil saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hesaplı tarife 100 kontor ve ay içinde kullanmak kaydıyla kalabilirdi ama bunu yapmayıp gece 22 den sonra ücretsiz diyorlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim anlamadığım aylık-yıllık ücret 10,64 katma değer özel iletişim vergisi falan bunlar ne oluyor ille yani ev telefonu kulanma diyorlar böyle olursa ev telefonu iptal ettireceğim böyle sistem herhalde türkiyeden başka biyerde yoktur konturlu cep telefonu kullansak daha iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben indirime inanmıyorum zam yaptılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telekom fiyatlarımı indirmiş (?) bi yanlışlık olmasın! değerli arkadaşlar indirdik dediklerinden sonra faturalarımız 2 ye katlanmış olarak gelimeye başladı. 25 ytl lik görüşme karşılığı ödediğimiz fatura bedeli 48 ytl bu mu indirim yazık günah bu millete. milletin kanını iliğini emiyorlar adeta, siz gidip birilerine trilyonlar verip garip reklamlar yaptıracağınıza, gidin adsl alt yapınızı güçlendirin. teknik alt yapınıza yatırım yapın. vatandaş telefon ettiği zaman karşısında teknik konuda yardımcı olacak muhattap bulamıyor kalıplaşmış kelimeler: bilgisayarınızı yeniden başlatın, bu bölgede çalışma var sorun sizde olabilr vs.vs. dediğim gibi garip reklamlar yerine, vatandaş bu telefonu nasıl uygun fiyata kullanır, onun için trilyonlar yatırın. bu ülke vatandaşı olarak bu bizim hakkımızdır hakkımızı gasp etmeyin lütfen..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba ne yapmak istiyor bu telekom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tüm siteye başta kurucular olmak üzere selamlarımı ve saygılarımı yolluyorum. bir çoğunuz gibi bende sizlere katılıyorum fakat; bilmediğimiz noktalar var. Mesela ben 9 yıl 4 ay 3 gün türk telekomda memur olarak çalışdım. indirim dedikleri olay asla para olayı değildir. sadece arama sürelerinde mesafe aşımlarında zaman artar. yanii; bir şehir içinde bir ilçeden diğer ilçeye 3 ile başlıyan ve 3 ile aranan aynı santrale veye farklı santrale bağlı numaralar var ise her 40 saniyede 1 kontör, 3 ile başlayıp 4 ile başlayan bir numara arandı ise her 34 sn'de 1 kontör, 3ile başlayıp 5 ile başlayan bir numara arandıysa her 29 sn'de 1 kontör vs. vs. kısaca parada asla indirim olmaz. dünyanın heryerinde böyle telekom sektörlerinde. ama kaçırdığımız bir nokta var ki en önemlisi bence; sürede bir uzama yok. eğer arama süresi uzasaydı , gelen ücrette otomatikman düşük olurdu. işin özü arama süremiz aynı olursa hiçbir ucuzlama olmaz. internette de arama hızla alakalı olduğu için fatura sürekli çoğalır. önemli olan hızı arttırmak. bence kandırmaca burada. biraz karışık yazmış olabilirim özür dilerim.
    saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta her şekilde vatandaşın cebine göz dikiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 olumsuz

Bunlar çocukmu kandırıyorlar.Avrupadaki fiatlar malum?

Sayfa 22/28 İlkİlk ... 1213141516171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri