Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 27/28 İlkİlk ... 2171819202122232425262728 SonSon
273 sonuçtan 261 ile 270 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özelleştirmenin sonucu böyle mi oluyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telekom kazığı

Arkadaşlar kesinlikle indirim hikayelerine inanmıyorum. 10-15 ytl olarak gelen ev telefon faturam geçen ay 21 ytl bu ay 31 ytl olarak ödemek zorunda kaldım. Konuşsam için yanmayacak ama.... Artık bu yalana ortak olmadığımdan hattımı iptal ettirdim, cep telefonumu kullanıyorum...:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirdiklerine inanmıyorum her ay dahada fazlalasıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhabalar,
    İndirdik dediler ne indirdiler,yurt dışı ve şehirler arasını . Sorarım sizlere kaç kişi yurtdışı ve şehirler arası arıyor.Bizim için önemli olan şehir içi idi.Cep telefonları bundan daha ucuza geliyor, çünkü insanlar orada konuşurken kontör ne kadar gidecek diye bakıyor.Fakat şehir içinde sohbet eder gibi kullanmaya devam ediyor, çünkü insanların belli bir alışkanlığı var onu bırakamıyor.Bir de sabit ücret alıyorlar bunu neye istinaden aldıkları belli değil.Tamam belirli bir hizmet karşılığı için alıyorsan o zaman onun karşılığında bedava konuşma ver .Sözde Standart hatta 100 kontör veriyor ama ne zaman telefonun en az kullanıldığı saatlerde , gece 22.00 ve sabah 07.00 . Hiç değilse bu zaman kısıtlamasını değiştir , oda yok.Neden , adamlar tekel , işine gelirse mantığı.Söyleyecek daha çok şey var, ama neyse...
    Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özelleştirmeleri alkışlayanların hemen bir kınacıya koşmalarını tavsiye ediyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adsl İmkanlarini Kullanarak Telefonfİyatlarini Arttirdilar Halk İnternet İÇİn Mecburİyetten Sabİt Hat Kullaniyor İndİrİm Falan Ben Hİssetmedİm Faturalar Artarak Devam Edİyor. Hİzmet Kalİtesİ KarmaŞiklaŞarak DÜŞÜyor.fİyatlarda Kafaa Ayni İndİrİm Olmasini AnlamiŞ DeĞİlİm. Cep Telefonlari Daha Hesapli Bİrde Adslye ÇÖzÜm Bulsam Sabİt Hattimi KapattiracaĞim Bİr GÖrÜŞme İÇİn 15 Ytl Fatura Ödenİrmİ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atyapı yok internet var bir işeyaramıyor anlayamadım giti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabt fiyatları neden hızlandır mıyorlar parayı fazlasıyla alıyorlar neden bir cıgabayıta çıkarmıyorlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canım kardeşlerim cocuklaşmayın konuşmaya degmez türk telekom fiatlarını hicbir zaman indirmez sizler yanlış anlıyorsunuz tc cumhuriyetinde en ückagıtcı calışan uruluştur dikkatli olun evinizdeki kullanmadıgınız telefonun bile faturasını size ödetdirir eger bu konuları ayrıntılı olarak ögrenmek isdiyorsanız benim msn adresim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan size detaylı olarak anlatırım internetde dolaşırken acmış oldugunuz sayfaların hepsi size fatura olarak karşınıza cıkacaktır ayrı eten bukonular hakkında göstermiş oldugu ilgiden dolayı supersatforum yöneticilerine teşekürü bir borc bilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu oylama 27-05-2007 21:40 tarihinde kapanacaktır.Oy kullanmayan arkadaşlarımızın oy kullanmasını istiyoruz..
    Şu andaki sonucçlara göre
    Olumlu Buluyorum 397.07%
    Olumsuz Buluyorum 51392.93%

Sayfa 27/28 İlkİlk ... 2171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri