adsl 1 gb artı ve tel görüşmeside artı ne yapacaz bilmiyorum bunun çözümü kapattırsak daha iyi ama adsl iptal oluyor bu seferde ne yapacaz ya
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
konuşma ücreti 10 ytl fatura 34 ytl ne yi indirmişler
arkadaşlar benim telefon faturalarımda çok fazla gelmeye başladı önceden cep telefonum yoktu çok konuşuyor az ödüyordum. şu an 2 tane cep aldım sürekli cep telefonu kullanıyom sabit hattı çok az kullandığım halde fiatları çok yüksek geliyor. ben anlam veremiyorum .resmen kazıklanıyoruz.keşke sabit telefonları tamamen özelleştirselerde aynı gsm operatörleri gibi onlarda rekabete girip fiatları ucuzlatsalar. avrupada öyle.inşallah bir çözüm bulunur.saygılarımla.
arkadaşlar hiçbir şirket zararına iş yapmaz bunlarda telekoma yatırdıkları paranın bir kaç katını nasıl çıkartacaklar tabiki yapacakları zamlarla.ben kesinlikle mecbur olmadıkça sabit telefonu kullanmıyorum,cep daha uygun geliyor.
bukadar olmaz be aşırı derece yüklendiler fiyatlara
bence bunlar bizi enayi yerine koyuyor kazıkçı bunlar kazıkçı
Kendilerininde dediği gibi çok ince düşünülmüş bir kazık.Örneğin kendimden örnek vereyim.Ben ev telefonunu sadece internet için kullanıyorum ve hesaplı hat tercih ediyorum.Fatura 7 küsür geliyordu.Ancak en son fatura 9 küğsür.Nerden baksan "KAZIK"bunu tüm hanelere dağıtırsan ne kadar okkalı bir kazık olduğunu anlarsınız.Her zaman söylüyorum bu adamlara neden veriniz bu telekomu????Adamların memleketine elini kolunu sallyarak giriyorlar adamlar bizim telekomu alıyor???? Ve ilk icraatları olmuş borçları toplamak...Komedi.Arkadaş özelleştirmeye verdiğin adam sana yenilik getirecek adam olsun.Bana yeni bir şey veremeyecek (bağımlı) adama neden satıyorsun gül gibi telekomu???????? Laf olsun torba dolsun diye... Şahsen ben bu özelleştirmeden tiksiniyorum.Zihniyet aynı ,her şey aynı.Bizim hükümet eminim adamlara rekabet konusunda garanti verdi ve adamlar istediği gibi at koşturuyor.Gerçi aynı kazığı bizim hükümetler attığı için şaşırmamk gerekiyor.Kısacası ALAN RAZI ,SATAN RAZI altta kalanın canı çıksın.Bu milleti keriz yerişne koymaya çalışan herkesi ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.
:49: indirdik indirdik diyolar fatura her ay artarak geliyor :46:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri