kandırmacadan başkabirşey değil inantırıcı bulmuyorum
Teşekkur: 0
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
kandırmacadan başkabirşey değil inantırıcı bulmuyorum
telekomu yabancılara satarlarsa olacagı bu idi. adamlar indirim diyor miiletle dalga geciyorlar
faturalar habire kabarıyor
indirim böyle ise zam yapsalar daha iyi
hiç olmazsa zamlandı da ondan fatura kabarıyor diyebiliriz
böyle keriz yerine koyuluyoruz
indirdiği buysa acaba bindirdiği nasıl olacak bu telekomun![]()
:49: indirdik değil bindirdik uyguluyorlar.vatandaşı her zamankı gibi yolunacak kaz ,sağılacak inek gibi görenlere dur demeliyiz tüketici derneklerine baş vurmalıyız arkadaşlar vatandaşlık haklarını kullana bildiğimizkadar zorlamalıyız sevgiler...:49:
kesinlikle inanmıyorum benim faturam her zamankinden fazla geldi
bende adsl olmadıgı için bilmiyorum ve ttnet kullanıcısıyım iki yıldan beri basvuru yapıyoruz yok kardesim vermiyorlar cok kıymetli sanki adsl leri
inanmıyorum ben indirime ocak ayında zam dediler sonra indirdik dediler varmı yagma böyle kim inanır :46:
sizler hiç inen bir şey gördünüzmü TÜRKİYE'DE normalde 27 ytl yi geçmeyen faturam 45 ytl geldi bayağı indirim yapmışlar aferin tayyib'in adamlarına![]()
![]()
telekom indirim yapa dursun elimzdeki telefon cihazlarını satamaz olduk çünkü herkes hattı iptal ettiriyor cep telefonu sabit hattan ucuz bende evdeki telefonu iptal ettirmeyi düşünüyorum bide şu pos cihazları ve internet cepten kullanılacak olsa işyerininn bile hattını iptal ettiririm hiç düşnmeden türk telekom vatandaşı yolunacak bi kaz gibi görüyor bence yoluyorda tabiii![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri