Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 4/28 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
273 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kandırmacadan başkabirşey değil inantırıcı bulmuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

00000024 indirim

telekomu yabancılara satarlarsa olacagı bu idi. adamlar indirim diyor miiletle dalga geciyorlar
    faturalar habire kabarıyor
    indirim böyle ise zam yapsalar daha iyi
    hiç olmazsa zamlandı da ondan fatura kabarıyor diyebiliriz

böyle keriz yerine koyuluyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirdiği buysa acaba bindirdiği nasıl olacak bu telekomun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: indirdik değil bindirdik uyguluyorlar.vatandaşı her zamankı gibi yolunacak kaz ,sağılacak inek gibi görenlere dur demeliyiz tüketici derneklerine baş vurmalıyız arkadaşlar vatandaşlık haklarını kullana bildiğimizkadar zorlamalıyız sevgiler...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zelmac2006 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: indirdik değil bindirdik uyguluyorlar.vatandaşı her zamankı gibi yolunacak kaz ,sağılacak inek gibi görenlere dur demeliyiz tüketici derneklerine baş vurmalıyız arkadaşlar vatandaşlık haklarını kullana bildiğimizkadar zorlamalıyız sevgiler...:49:
    Şu anda 21 bin uye var bu konuda herkes fikir birligi ederse baya yol kat ederiz diye düşünüyorum bu anket konusunu yarın tum uyelere eposta atacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu anda 21 bin uye var bu konuda herkes fikir birligi ederse baya yol kat ederiz diye düşünüyorum bu anket konusunu yarın tum uyelere eposta atacam
    vala abi 21 bin üye bu konuya mesaj atsa durulmaz burda yauw yavaşlar mazallah

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle inanmıyorum benim faturam her zamankinden fazla geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bosverin

bende adsl olmadıgı için bilmiyorum ve ttnet kullanıcısıyım iki yıldan beri basvuru yapıyoruz yok kardesim vermiyorlar cok kıymetli sanki adsl leri
    inanmıyorum ben indirime ocak ayında zam dediler sonra indirdik dediler varmı yagma böyle kim inanır :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizler hiç inen bir şey gördünüzmü TÜRKİYE'DE normalde 27 ytl yi geçmeyen faturam 45 ytl geldi bayağı indirim yapmışlar aferin tayyib'in adamlarına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telekom indirim yapa dursun elimzdeki telefon cihazlarını satamaz olduk çünkü herkes hattı iptal ettiriyor cep telefonu sabit hattan ucuz bende evdeki telefonu iptal ettirmeyi düşünüyorum bide şu pos cihazları ve internet cepten kullanılacak olsa işyerininn bile hattını iptal ettiririm hiç düşnmeden türk telekom vatandaşı yolunacak bi kaz gibi görüyor bence yoluyorda tabiii

Sayfa 4/28 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri