arkadaslar bu iş anasını boyayıpta tekrar babasına vermesine benzeyor
Teşekkur: 0
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
arkadaslar bu iş anasını boyayıpta tekrar babasına vermesine benzeyor
![]()
Ben şahsi olarak indirim yapıldığına inanmıyorum, yanlız şunuda göz ardı etmemek gerekiyor, devletin; halkın üzerinde kabus gibi inen vergilendirme düzenini bir gözden geçirmesi gerekiyor. Özel iletişim V. + KDV uygulamalarından ve yüksek ölçütlerdeki vergilendirmelerden bıktık artık.Saygılarımla...
![]()
bana 32 ytl fatura geldi 16 ytl konuşma gerisi vergi cardcurd sabıt hattıda nerdeyse kullanmıyorum hattımı enkısa zamanda kapatacam
bence telekomda indirim değil bindirim var ....
memnun değiliz ama elden ne gelir arkadaşlar:45:
kesinlikle indirim filan yok hatta bindirim var hıc konusmadıgımız halde 40 ytl den asagı fatura gelmıyo indirdişk diyenler gelsınde fatura kuyruklarındakı arkadasları dınlesınler saygılar.
dikatlı ınceleyın anlarsınız indirim varmı diye![]()
konuşma ücreti 10 ytl fatura 34 ytl ne yi indirmişler
arkadaşlar benim telefon faturalarımda çok fazla gelmeye başladı önceden cep telefonum yoktu çok konuşuyor az ödüyordum. şu an 2 tane cep aldım sürekli cep telefonu kullanıyom sabit hattı çok az kullandığım halde fiatları çok yüksek geliyor. ben anlam veremiyorum .resmen kazıklanıyoruz.keşke sabit telefonları tamamen özelleştirselerde aynı gsm operatörleri gibi onlarda rekabete girip fiatları ucuzlatsalar. avrupada öyle.inşallah bir çözüm bulunur.saygılarımla.
arkadaşlar hiçbir şirket zararına iş yapmaz bunlarda telekoma yatırdıkları paranın bir kaç katını nasıl çıkartacaklar tabiki yapacakları zamlarla.ben kesinlikle mecbur olmadıkça sabit telefonu kullanmıyorum,cep daha uygun geliyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri