REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 5/28 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
273 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada fiyat indirimini olumlu bulan şu 8 arkadaş lütfedip açıklama yaparsa bizde belki birşeyler öğrenmiş oluruz.bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası türkiye arkadaşlar bir gösterirler bin yüklerler. varmı bunun ötesi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirim değil bindirim oldu FELAKET

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eee başımızdakilerden birileri telekomu birilerine peşkeş çekmeselerdi bizde bu şekilde bazı oyunlara gelmeyecektik.Ne yapalım şimdi elimiz mahkum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adsl sistemi zaten feleket birde üstüne hiç konuşmadığım halde 35-40 ytl telefon faturası geliyor.
    Türktelekom milleti kandırmaktan ne zaman vazgeçecek acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ben hiç inanmıyorum.Ekonomik hat,hesaplı hat,standart hat,vs.vs.Birinde sabit ücreti 12 YTL.yapmış +100 kontör hediye demiş,öbüründe sabit ücret 9 YTL.civarında hediye kontör yok.Dürüst hesap ortada olur,herkes anlar.Hiç kimse birşey anlamıyorsa düşünmek lazım.Saygılar& Sevgiler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben inanmıyorum çünkü benim bağlamrım 256 sınırsız nisan ayıında yine 49 ytl ödedim.sonuna kadar sınırsızda kalacağım.birde boyuna downioad yapacağım.tavsana kaç tazıya tut hesabı oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu nasıl indirim?bide zam yaparlarsa.....!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NE indirmesi adamlar halkı kandırıyorlar
    türk telekom satıldı oger mi ne ise o na
    önceden ayda 15 ytl gelen faturalar 35 ytl oldu ayrıca önceden türk telekomun verdiği 100 kontör vardı hesaplı hatlara . şimdi onu da saat gece 22.00 dan sonra harcayabiliyorsun ,bu ne demek gece hiç bir yeri arama şansın yok mecburen 100 kontör bizim seve seve öde
    anlamına geliyor
    adsl yi sınırlı 29 ytl 4 gb yapacağına 2 gb 20 ytl yapsınlar 100 kontör görüşmeyi 24 saat yapsınlar bakalım
    veya eskiden olduğu gibi 100 kontör 24 saat aolsun adsl yine 29 ytl olsun
    bunlar uyanık millet afedersiniz keriz. adsl almamış olsam normal hattı iptal ederim
    gerçi evimde 2 hat vardı birini iptal ettim diğerini de mecburiyetten kullanıyorum. bu zihniyeti de kınıyorum.allah bildiği gibi yapsın.halkın kanını emenleri emdirenleri,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana göre indirdiler dedigi fatura bana bu ay 55 ytl geldi. Hemen standart hatta dönecem mecbur ettiler aylık 14 ytl yakın sabit ucret ve 100 kontor hediye ile
    arkadaşım 100 kontörü sadece gece saat 22.00 den sabah 00.70. kadar kullanabilirsin boşuna umutlanma atı alan üsküdarı geçti ve güvendiğimiz dağlara çoktan karlar yağdı. sadece kar demiyorum KARLAR

Sayfa 5/28 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri