REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 7/28 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
273 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birdahaki sefere (taşındıktan sonra)süper online dan ve ya simile adsl den alacağın internet bağlantısını.Maksat bunlar kazanmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunların indirim mindirim yaptıkları yok indirimi bizi sanki dünaydan bihaber zannediyorlar dünayanın en yavaş internetini (bazı ülkeler hariç)en pahalıya bize satıyorlar ve yine milletin terk ettiği teknolojiyi daha yeni yeni önümüze koyuyorlar ne diyelimk tekelciliğin sonucu bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama inanın artık koyun sürüsü değiliz sesimizi çıkarmaya başladık.birşeyler ters gidiyorsa tepki göstermeye başladık.yakında bunlarada birileri öncülük yaparsa tepkimizi koyarız hiç merak etmeyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Telekom KaziĞi

Hesaplı hat abonesiyim,telekominikasyon kurumu tarafından onaylanan tarife gerçekten indirimmi? Lütfen vatandaşı aptal yerine konmasın, birde cem yılmazla reklam yapıyorlar, hasta oluyorum bu reklama:45: . telekom zaten tekel reklama ne gerek var.tarife bilgisi incelendiğinde, sabit ücrete zam yapmış, sabit ücret karşılığı verilen 100 kontürü 160 kontüre çıkarmış. ama cinliğe bakın sabit ücret karşılığı verilen kontürün kullanımını gece 22.00-07.00 saatleri arasına kaydırmış buda yetmezmiş gibi o ayda kullanılması gerekiyormuş,şehiriçi tarifeye % 27 zam yapmış.Gece o saatte kimi arayabilirsin,bu kararı alanlar,bu işe kafa yoranlar kendi ev numaralarını verselerde kontürü harcamak için gece bu zevatlarla görüşsek. bunun neresinde indirim var. TK ve telekom bunu bir açıklasın vatandaşın hakkı hukuku nerede korunmuş.Bir şey indirilirse ödediğiniz para düşer benim bildiğim bunlar indiriyorlar sözde ama ödediğimiz para artıyor bu nasıl iş
    benim önerim buranında çoklu rekabete açılması,bunu GSM de gördük türksel GSM de tekel konumunda iken kendi şebeke içi konuşmada dakikası 10 kontürden çok görüştük,şimdi öylemi tabiki hayır rekabet girdiğinden müşteri potansiyelini kaybetmemek için bazı tarifelerinde 10 dakikası 1 kontürden bile görüştürüyor. REKABET GEREKLİ,TEKEL KIRILMALI!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada fiyat indirimini olumlu bulan şu 8 arkadaş lütfedip açıklama yaparsa bizde belki birşeyler öğrenmiş oluruz.bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası türkiye arkadaşlar bir gösterirler bin yüklerler. varmı bunun ötesi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirim değil bindirim oldu FELAKET

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eee başımızdakilerden birileri telekomu birilerine peşkeş çekmeselerdi bizde bu şekilde bazı oyunlara gelmeyecektik.Ne yapalım şimdi elimiz mahkum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adsl sistemi zaten feleket birde üstüne hiç konuşmadığım halde 35-40 ytl telefon faturası geliyor.
    Türktelekom milleti kandırmaktan ne zaman vazgeçecek acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ben hiç inanmıyorum.Ekonomik hat,hesaplı hat,standart hat,vs.vs.Birinde sabit ücreti 12 YTL.yapmış +100 kontör hediye demiş,öbüründe sabit ücret 9 YTL.civarında hediye kontör yok.Dürüst hesap ortada olur,herkes anlar.Hiç kimse birşey anlamıyorsa düşünmek lazım.Saygılar& Sevgiler.

Sayfa 7/28 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri