ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Evet Kullanıyorum
Hayır Kullanmıyorum
bence kimseye tavsiye etmiyorum insanların gözü doymak bilmiyor insanın elinde böyle bir bomba olunca saatinide bankalar kuruyor .
bence herkes cebindeki kadar harçama yapmalı..
ben genelde kullanıyorum ama sınırı aşmamak gerekir...
tamamen bir yahudi ticaret mantığı yatmaktadır.ilk önce cazip gelir daha sonra bağımlı yaparsiz siz olun hiç kendi sahip olmadığınız para ile alış veriş yapma alışkanlığını edinmeyin..!!! tabi muhasebesini iyi tutan ve kendini kontrol edenler için cazip.buda 1 aylık olarak kullanılan aracı bankanın sanal işleminde yatmaktadır.
ama bu kadar kart maduru varken ne kadar mantıklı kılınır bu düşündürür.? bunun yanısıra dijital kimlik olarak bırakılan datalara her isteyenin ulaşabilmesidir.bu hatta dünyanın her ne ucunda olursanız olun , anında yerinizi tespit edilebilmesidir.
ben kullanmıyorum, borç beni sıkıyor.
dükkanımın önünde her sabah saat 9 -10 arası haciz memuru ve avukatları gördükçe bu işten çekiniyorum.
Çok sık kullanıyorum ama düzenli ve akıllı kullanınca hiç bir sorun olmuyor aksine faydası çok fazla
ben kullanıyorum işim için toptancılara geçiyorum elimden geldiği kadar bilinçli kullanmaya çalışıyorum ama yine de ALLAH bankaların eline düşürmesin hiç kimseyi esnaflıkta olan vicdan ve merhametten eser yok onlarda çünkü her şey sisteme bağlı sistemi bozarsan onlar da seni bozar![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri