Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 19/28 İlkİlk ... 910111213141516171819202122232425262728 SonSon
273 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun hukumetımıze satılar telkomu.bedavaya.sımdı herkes sıkayetcı faturalardan vergı var gorusmeden cok .tyketıcı hakları kampanıya yaptı zamları protesto ıcın.ama bızdekı satılmıs bassın hıc boyle bır haberı vermedıler.halkın yararına zaten hıc bır sey yapılmıyor ceplerde aynı kontor tuzagı.herkese saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni anketimiz.Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz? BU ANKET ADSL VE SABİT HATLARDAKİ YAPILAN UYGULUMA İÇİN GEÇERLİDİR..

ANKETİMİZ 14 GUN SÜRECEKTİR.
    kesinlikle indirim falan yok faturam ikiye katlandı sabit telefonumu iptal etmeyi düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun değiliz ama elden ne gelir arkadaşlar:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı olayların anketi bile olmaz herkes hemfikirdir..neyse yine yazalım ADSL tamamen kazıkdır boyle uygulama hiçbir yerde yok fiyat indirme tamamen üye kazandırmaya yönelik bir uygulama tüketinin sorunlarıymış banane diyor telekom işine gelirse..Güya indirim yapıyor mesela ben 256k sınırsız kullanan birisiyim okadar indirim yapıldı hiç bize indirim denk gelmedi boyle adalet mi olur yapacaksan hepsine indirim yap yada hiç yapma ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selam

kesinlikle indirim filan yok hatta bindirim var hıc konusmadıgımız halde 40 ytl den asagı fatura gelmıyo indirdişk diyenler gelsınde fatura kuyruklarındakı arkadasları dınlesınler saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boyuunaaa zammmmmmmmmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kadir:1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    artık sapit hat evde bulunuyor ve eskisi gibi sık bir kulanın olmuyor biz de bemin için fark eden fazla bir şey yok zaten sapit hatıda iptal etmeyi düşünüyorum
    aynen takıtılıyorum bende iptal edicem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ülkemizde bir çok şey de olduğu gibi telekomda gizli zam yaptı,kısacası sağ gösterip sol vurduğu inancındayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl icin mecburuz...daha dogrusu internet icin mecburuz..baska alternatif bilen varmı.....uydu üzerinden cok pahalı..gsm lerden de pahalı..yeni teknolojileri arastirip yatirim yapan da yok..bildigim kadarıyla elektrik şehir şebeke üzerinden şu anda amerikada ve kanada da kullanılıyor....bizdeki hayali..yani su anki düzene mecburuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mturkkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adsl icin mecburuz...daha dogrusu internet icin mecburuz..baska alternatif bilen varmı.....uydu üzerinden cok pahalı..gsm lerden de pahalı..yeni teknolojileri arastirip yatirim yapan da yok..bildigim kadarıyla elektrik şehir şebeke üzerinden şu anda amerikada ve kanada da kullanılıyor....bizdeki hayali..yani su anki düzene mecburuz..

düşüncelerinin tümüne katılıyorum.

Sayfa 19/28 İlkİlk ... 910111213141516171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri