REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 20/28 İlkİlk ... 10111213141516171819202122232425262728 SonSon
273 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun değiliz ama ne yapabiliriz telefonu iptal ettirsek adsl var telefon iptali icin birkac tüketici haklarına başvuru olduğunu okudum sonucunu beklemek durumundayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sizlere karılıyom bunu protosto etmenin en anlamı herkez ads iptal ettirecek iş ev tlf ipal ettirecek alacak bir cep tümünü cepten görrüşecek..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her şeye harika bir kılıf bulup pazarlıyorlar. yani tavşana kaç tazıya tut diyorlar.halkın fikrini sormadan kafalarına göre zam pardon indirim yapıyorlar.bence halk olarak misilleme yapmaktır. şahsen ben onu yapacağım telefon hattını kökten kapatacağım.onların indirimi kendilerine kalsın.akıllılarya her neyse....indirimden önce 25ytl gelen fatura indirimden sonra 65 ytl gelmeye başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba bir millet reklamla ancak bu kadar kandırılır Elin arabı salakmı telekomu fazla paraya satın aldı kuzu kuzu halktan parasını çıkartırlar hayırlı işler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hükümetten başkasıda araba satmazdı zaten bir ucundan başladı çarşaf giydirme olayı

mamoste
    Misafir

insan değerının olmadığı bir ülkede bu kadar olur. devletin en büyük kuruluşu telekom bu kadar terbiyesiz olmamalı. resmen yalan söylüyorlar.
    sabit ücrete karşılık eski tarifede kontör veriyorlardı. şimdi gece 22.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında konuşma şartı getirmiş.büyük bir saygısızlık.
    hiç bir kurumda ciddiyet bırakmadılar. bukadar karlı iş yapan telekom bari yapmamalıydı.
    derdimizi kime anlatacağiz?
    umarım yanlış anlaşılmam.islami ahlak olsaydı bu problemlerin hiç bir olmazdı. ancak sonuç olarak müslüman kültürü bu.olacak o kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kocaeli Hakem Heyeti, Türk Telekom'un ADSL'in yanında telefon hattını bağlama mecburiyetini reddeti. Heyet, bir vatandaşın şikayeti üzerine, "Telekom'un alt yapısı telefon bağlamadan ADSL hizmeti verebilir. Bu yüzden tüketicinin istemesi durumunda sadece ADSL'yi bağlayacak." kararını verdi. ADSL hattı kullanan 7 milyona yakın vatandaş, hiç telefonu kullanmasa bile ayda 12 YTL sabit ücret ödemek zorunda.

Kocaeli'de ikamet eden Yunus Abdullahoğlu isimli vatandaş, 2005 yılında ADSL'ye başvurdu. Evine çekilen 1878011035P nolu ADSL hattın yanında 233 45 45 nolu telefon da bağlandı. Telefonu hiç kullanmadan her ay 12 YTL civarında sabit para ödeyen Abdullahoğlu, Türk Telekom Kocaeli Alemdar Şubesi'ne ADSL hattının kalması ve telefon hattının iptal edilmesi için dilekçe verdi. Olumsuz cevap alınca 10 Ocak 2007 tarihinde Kocaeli Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurdu. Heyet, yaptığı incelemede 12 Mart tarihinde şu kararı verdi: "Bilirkişinin teknik raporunda Türk Telekom'un altyapısının sabit telefon olmadan da ADSL kullanımına müsait olduğu görülmüştür. Bu yüzden 4077 sayılı kanunun 5'inci maddesi gereğince bir mal veya hizmetin satışı başka bir mal veya hizmetin satın almasına bağlanmayacağından tüketicinin telefon hattının iptali talebinin haklılığına, Türk Telekomu'un hattı iptal etmesine karar vermiştir."

Bu kararı alan Abdullahoğlu, 04 Mayıs tarihinde heyetten aldığı kararla birlikte Telekom'a tekrar bir dilekçe ile başvurdu. Aradan geçen 11 günlük süre içinde cevap alamayan Abdullahoğlu, olumsuz cevap alınması durumunda icra yolu ile tekrar başvuruda bulunacak.

Telekom'un bu uygulamayı yürürlüğe koyması durumunda binlerce kişi bu kararı emsal göstererek telefon hattını iptal ettireceği tahmin ediliyor.

15.05.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyutulmaya devam biz ne zaman uyanacagız saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence indirim felen değil kandırmaca ve şaşırtmaca durumu indirim yok çaktırmadan bindirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sakin "olumsuz Buluyorum" SeÇeneĞİ Eskİ Tarİfe Paketİnİ OnayladiĞimiz Şeklİnde Algilanmasin. TÜrk Telekomun Tarİfe Polİtİkasini ÖzelleŞtİrme Öncesİ De Olumsuz Buluyordum Ama
    ÖzelleŞtİrme Sonrasi Kar Hirslari Pervasizca Artti. TÜrk Telekomu
    vampİr Bİr Tekel Olarak gÖrÜyorum.

Ayrica Adsl Abonesİ Olamak İÇİn Önce Telefon Abonesİ Olma Şeklİndekİ Zorlamayi Kesİnlİkle Haksizlik Ve ZulÜm Olarak GÖrÜyorum.

Sayfa 20/28 İlkİlk ... 10111213141516171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri