El mahkûm. Kandırılsak da el mahkûm. Ne yapalım.
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
El mahkûm. Kandırılsak da el mahkûm. Ne yapalım.
kesinlikle olumsuz ....
arkadaşlar normalde 7,5 ytl 8 felan gelirdi dün bana bir fatura geldi 31 ytl görüşme yok bişey yok şehirler arası yok 31 ytl resmen kazıklıyorlar en kısa zamanda iptal edeceğim hattı
Kesinlikle inanmıyorum indirdik dediklerine ADSL yi indiriyorlar güya sabit hatlara zam yapıyorlar bip.....?nasıl işse 22:00 le 07:00 arası ucuzmuş misafirliğe gidecen hele bi 22:00 olsun ararım müsaitmi değilmi?cenazen var 22:00 ara dostunu cenaze için bayram 22:00 ara düğünün var 22:00 bu nasıl iş yaaaaa neymiş şehir içi şehirara.. aynı ya telekom burak burak buişleri milleti kazıklama....standart hat sabit hat oyuncak yapıyorlar sizleri(yönetimini) kınıyorum gerçi yönetemiyorlarda kandırmaca gidiyor hakkımı helal etmiyorum sizlere
telekomu satanların yüzüne tükürmek istiyorum..cevabım budur
yaklaşık % 70 gizli zam var. bizzat yaşıorum ben bunu, en fazla 30 YTL gelen fatura 2 aydır 55 YTL ve 49 YTL geliyor...
olumsuz
Telekom mun yaptıgı sadece aldatmaca bizi degil sadece sunu untmasınlar kendilerini kandırıyorlar.
onlar indirse indirse kalkanı indirirler. yuh olsun. hiç konuşma yapmıyorum. 24,50 Yeni Tayyip Lirası geliyor.
ilginçdir 10 ytl görüşmeye 24 ytl fatura fazla söze gerek yok bence kazığın dik alası..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri