adsl kullanmıyorum ama sabit hatlardaki tam fiyasko,sabit hattımı kapatıp cep kullanmak daha avantajlı gibi....
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
adsl kullanmıyorum ama sabit hatlardaki tam fiyasko,sabit hattımı kapatıp cep kullanmak daha avantajlı gibi....
fatura az ytl olarak gelirse indirmişlerdir. yoksa gerisi hikaye. Son zamanlarda mağazalarda kapatıyoruz diye dev levha asıyorlar. içeriye bakıyorsunki fiyatları 5 ise 15 yazmış üzerini çizip altına 7 yazmış. bizde kekiz yaa. kekliyecek aklınca. büyük şirketlerde indirdik diyorlar. ama donu indiriyorlar afedersin.
kesinlikle indirim falan yok arkadaşlar dediğiniz gibi mecbur olmasak kesinlikle kullanmayacağız.
indirim falan yok %50 zam
bence birşey indirdikleri yok baksanıza verdikleri konturleri bile kullanamıyoruz gece 10 dan sonra ben kimi arayacağım resmen aldatmaca.40 ytl den aşağı fatura gelmiyor
Milleti enayi sanıyorlar. Asıl parayı getiren şehir içi görüşmelere zam yap, şehir dışı görüşmeleri azcık indir. Hadi canımsende
alıştık artık bir taraftan indiriyorlar 3 misli bindiriyorlar
bobalarında cebleri habire şişiyor bobalara göre işte bu bir indirimdir kolay gele
teşekkürler
yanıklarda iz bırakmaz
az önce telefon faturaları geldi verdikleri konturları
22.00 -07.00 saatleri arasında kullanabilirsiniz diyor ben 09.00 ve 19.00 saatlerinde çalışıyorum sizce nasıl kullanabilirim bu kontürleri bana tarif edermisiniz lütfen iş saatleri nimi değiştirsem acaba![]()
![]()
![]()
kazıkçı bunlar
ya arkadaslar ıste herseyın altında tuzak var nedense hıc bır sey duzgun degıl
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri