Hesaplı hat abonesiyim,telekominikasyon kurumu tarafından onaylanan tarife gerçekten indirimmi? Lütfen vatandaşı aptal yerine konmasın, birde cem yılmazla reklam yapıyorlar, hasta oluyorum bu reklama:45: . telekom zaten tekel reklama ne gerek var.tarife bilgisi incelendiğinde, sabit ücrete zam yapmış, sabit ücret karşılığı verilen 100 kontürü 160 kontüre çıkarmış. ama cinliğe bakın sabit ücret karşılığı verilen kontürün kullanımını gece 22.00-07.00 saatleri arasına kaydırmış buda yetmezmiş gibi o ayda kullanılması gerekiyormuş,şehiriçi tarifeye % 27 zam yapmış.Gece o saatte kimi arayabilirsin,bu kararı alanlar,bu işe kafa yoranlar kendi ev numaralarını verselerde kontürü harcamak için gece bu zevatlarla görüşsek. bunun neresinde indirim var. TK ve telekom bunu bir açıklasın vatandaşın hakkı hukuku nerede korunmuş.Bir şey indirilirse ödediğiniz para düşer benim bildiğim bunlar indiriyorlar sözde ama ödediğimiz para artıyor bu nasıl iş
benim önerim buranında çoklu rekabete açılması,bunu GSM de gördük türksel GSM de tekel konumunda iken kendi şebeke içi konuşmada dakikası 10 kontürden çok görüştük,şimdi öylemi tabiki hayır rekabet girdiğinden müşteri potansiyelini kaybetmemek için bazı tarifelerinde 10 dakikası 1 kontürden bile görüştürüyor. REKABET GEREKLİ,TEKEL KIRILMALI!!!!!!!
Yer imleri