Tüm siteye başta kurucular olmak üzere selamlarımı ve saygılarımı yolluyorum. bir çoğunuz gibi bende sizlere katılıyorum fakat; bilmediğimiz noktalar var. Mesela ben 9 yıl 4 ay 3 gün türk telekomda memur olarak çalışdım. indirim dedikleri olay asla para olayı değildir. sadece arama sürelerinde mesafe aşımlarında zaman artar. yanii; bir şehir içinde bir ilçeden diğer ilçeye 3 ile başlıyan ve 3 ile aranan aynı santrale veye farklı santrale bağlı numaralar var ise her 40 saniyede 1 kontör, 3 ile başlayıp 4 ile başlayan bir numara arandı ise her 34 sn'de 1 kontör, 3ile başlayıp 5 ile başlayan bir numara arandıysa her 29 sn'de 1 kontör vs. vs. kısaca parada asla indirim olmaz. dünyanın heryerinde böyle telekom sektörlerinde. ama kaçırdığımız bir nokta var ki en önemlisi bence; sürede bir uzama yok. eğer arama süresi uzasaydı , gelen ücrette otomatikman düşük olurdu. işin özü arama süremiz aynı olursa hiçbir ucuzlama olmaz. internette de arama hızla alakalı olduğu için fatura sürekli çoğalır. önemli olan hızı arttırmak. bence kandırmaca burada. biraz karışık yazmış olabilirim özür dilerim.
saygılarımla...