REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 23/28 İlkİlk ... 13141516171819202122232425262728 SonSon
273 sonuçtan 221 ile 230 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

e tabi arkadaşlar elin oğlu türkleri niye düşünsünki ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlaR. bunlarda buldular ipin ucunu söktükçe çoşuyorlar nasıl olmazsa biz kedi gibiyiz ama zamanıda gelmesin o zaman görürler dünyanın kaç bucak olduğunu o elin oğulları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onlar indirim yapsalarda yapmasalarda biz yine telefon kullanıcaz ve elinde de sonunda itraz hakkımız olmadığı için gelen faturayı ödiycez tartışmaya bile gerek yok bence...hayatımızın vazgecılmezi telefon ya evden ya cevten her şekilde giriyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eşek olunca semer vuran çok olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünya para alıyor hiç çaktırmadan dünyanın parasını ödüyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben almanyada yasiyorum ne deyimki??????:..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar yorumlarımızın hepsi isyannımızı dile getiriyoruz ama hep aynı değişen birşeyler yok gene kazıklanan bizleriz bu anketi yapan arkadaşa teşekkürler telekom bitaraftan kaşıkla verir gibi gözükürken diğer taraftan insanları sömürmeye devam ediyor kimsede buna ses cıkaramıyor cünkü telefon cok cok ihtiyac olduğunu ve faturaya ne yazarlarsa yassınlar vereceğimimi biliyorlar kendimizi yırtsakta bağırsakta nafile.
    asıl bunun önüne nasıl geciceğimizin hakkınta birşeyler düşüne bilirmiyiz ne yapmamız lazım isyan bayrağını toplu halde cekmemiz lazımki buda onlara inek gibi sağılmamızı sağlamasın ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu indirimler sadece insanları kandırmaya yönelik atılımlar olarak düşünüyorum. Hatta bunlara demek adına hattımı iade etmeyi düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya inanki devlet büyüklerimizin biz vatandaşları düşünerek bu gibi ayarlamalar yaparak sözüm onlara fiyat indirme yaptıklarında gözlerim doluyor çok duygusallaşıyorum ama nedense pantolonumun arka cebinde herzaman bir çuvaldız buluyorum(iğneleri arar olduk).güzel ülkemizi yönetenlere hayret ediyorum zenginler, büyük ticaret şirketleri dürüst vergisini verdiği halde halen bu kadar üstlerine gidilirmi canım birazda her fırsatta itiraz eden halka yüklenin bizlere heryerde çeşitli sanayi kuruluşları açarak zaten 0 olan işsizliği dışardan işçi ithaliyle kapatmaya çalışiıyorsunuz,cebimizdeki paraları artık harcıyacak yer arıyoruz çocuklarımızı artık öğretmensiz okullarda değil kollejlerde hatta avrupada amerikada okul beğenmeye çalışıyoruz bu kadar bollukta birde fiatları indirmek hiç olurmu ya zaten avrupanın en ucuz ücret ödeyeneyiz ben böyle birşeyi kabul etmiyorum.bizlere 1 nisan şakası yapıyorlar galiba.ya sahi ihtiyacı olanlara biraz dağıtmaya ne dersiniz mesela İMF gibi kuruluşlara hatta silahı ticaret yapanlara vermeye ne dersiniz.Benimkisi bir öneri önümüzdeki seçimden sonrada aynı şekilde bizleri yönetmeniz dileğimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pek indirim gibi gelmedi.her eve girmek için daha cazip olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

suana kadar 20ytl yi gecmeyen fatura son 2 ay 39 ve 42 geldi ben iptal ettırecem sızde ettırın

Sayfa 23/28 İlkİlk ... 13141516171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri