ya inanki devlet büyüklerimizin biz vatandaşları düşünerek bu gibi ayarlamalar yaparak sözüm onlara fiyat indirme yaptıklarında gözlerim doluyor çok duygusallaşıyorum ama nedense pantolonumun arka cebinde herzaman bir çuvaldız buluyorum(iğneleri arar olduk).güzel ülkemizi yönetenlere hayret ediyorum zenginler, büyük ticaret şirketleri dürüst vergisini verdiği halde halen bu kadar üstlerine gidilirmi canım birazda her fırsatta itiraz eden halka yüklenin bizlere heryerde çeşitli sanayi kuruluşları açarak zaten 0 olan işsizliği dışardan işçi ithaliyle kapatmaya çalışiıyorsunuz,cebimizdeki paraları artık harcıyacak yer arıyoruz çocuklarımızı artık öğretmensiz okullarda değil kollejlerde hatta avrupada amerikada okul beğenmeye çalışıyoruz bu kadar bollukta birde fiatları indirmek hiç olurmu ya zaten avrupanın en ucuz ücret ödeyeneyiz ben böyle birşeyi kabul etmiyorum.bizlere 1 nisan şakası yapıyorlar galiba.ya sahi ihtiyacı olanlara biraz dağıtmaya ne dersiniz mesela İMF gibi kuruluşlara hatta silahı ticaret yapanlara vermeye ne dersiniz.Benimkisi bir öneri önümüzdeki seçimden sonrada aynı şekilde bizleri yönetmeniz dileğimle.
Yer imleri