hiç olumlu bulmuyorum yine her şey bizim sırtımıza vuruluyor
bunada sesleri çıkmaz diyorlar'dır
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
hiç olumlu bulmuyorum yine her şey bizim sırtımıza vuruluyor
bunada sesleri çıkmaz diyorlar'dır
arkadaşlar aynı sorun bana gelen faturada da aynı sanırım yeni tarif name şöyle saat 22 ile 07 arası 100 kontur vermişler tabi bu saatde kim eline telefonu alırda görüşme yapar bu resmen bi kazık.
ne indirmesi be dahada fazla öduyorum
bunun hukumetle alakası yok durumdan vazıfe cıkarmayalım telekoman aldıgı parayı oncekı hukumetın batırdıgı 23 tane bankanın parası odenıyor
abi en güzeli iptal ettirmek yeter yedigimiz kaazık artık cep telefonu daha ucuz ya vamı böyle şey adamlar 5 dk 1 köntör 10dk 1 kontör diye yırtınıyorlar dimi yani
dikatlı ınceleyın anlarsınız indirim varmı diye![]()
halkı keriz yerine koyan kandırmacadan baska bır sey degil ama inanın sıte hack yapmayı bılsem sırf bu is icin telekom sıtesını hack yaparım ve ısyanınımıda ana sayfaya yazarım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adsl olmasa çoktan kapattıracam ama...ADSL olmadan da olmuyor![]()
![]()
Arkadaşlar buradan yakınmakla çözüm bulmamız çok zor. Biz millet olarak yıllardır .üzülmeye alışmış bir milletiz. Bu güne kadar hangi haksızlık karşısında sesimizi yükseltebildik, hangi olumsuz bir karar karşısında dik durabildik, düşünüyorum hiç yok. Hali hazırda dünyanın en pahalı aynı zamanda en kalitesiz benzinini kullanan biz değilmiyiz, halen dünyada en düşük ücretle geçinmeye çalışan biz değilmiyiz, aldığımız en düşük ücrete rağmen en yüksek vergileri ödeyen biz değilmiyiz. Bütün bunlara rağmen vatan, millet deyince elinde avucunda olanı veren biz değilmiyiz. Biz gerçekten çok iyi niyetli bir milletiz ve gerek başımızdakiler gerekse dışarıdan gelenler bizim bu özelliğimizi çok iyi etüt edip ona göre davranıyorlar. Ne diyelim herkes hakettiği gibi yönetilir. Biz tepki koymadıkça bize bu kazıkları koyan çok olur. Lütfen toplumsal bilinci geliştirelim.
bizde indirim nasıl oluyor hala öğrenemedik olan indirimlerde cepe hiçbir faydası katkısı olmuyor bunuda müşterilere göz boyamak amacıylanmı olsun diye yapılıyor yoksa sadece reklam amaçlı olsun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri