Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Receiver Yazýlýmlarý Teknik Destek Bakýmýndan Hangi Firma Sizce Daha Aktif

Katýlýmcý sayýsý
784. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Aciko

14 1.79%
  • Akai

9 1.15%
  • Amstrad

22 2.81%
  • Arçelik-Beko

10 1.28%
  • Botech

13 1.66%
  • DigiLine

8 1.02%
  • GoldMaster

161 20.54%
  • Hemco

8 1.02%
  • Humax

15 1.91%
  • Hyundai

2 0.26%
  • Finest

11 1.40%
  • Kaon

112 14.29%
  • Kyoto

2 0.26%
  • Korax

6 0.77%
  • Neta

20 2.55%
  • Next

335 42.73%
  • Premier

3 0.38%
  • Sunny

262 33.42%
  • Sansui

3 0.38%
  • Redline

22 2.81%
  • Starbox

5 0.64%
  • Starsat

12 1.53%
  • Taplin

11 1.40%
  • TopField

17 2.17%
  • Vestel

8 1.02%
  • Yumatu

60 7.65%
  • Dream Box

35 4.46%
  • Ýnpax

7 0.89%
  • Stream

42 5.36%
  • DÝÐER MARKA CÝHAZLAR

19 2.42%
Birden fazla seçeneðe oy verilebilir.
Sayfa 1/27 123456789101126 ... SonSon
270 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Teknik Destek Bakýmýndan Hangi Firma Sizce Daha Aktif

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Teknik Destek Bakýmýndan Hangi Firma Sizce Daha Aktif

ANKETÝMÝZ KAPANMIÞTIR. OY GRAFÝKLERÝ BU MESAJIN USTUNDEDÝR ANKETE KATILAN TUM ARKADAÞLARA TEÞEKKUR EDERÝZ
    Konu Admin tarafýndan (06-06-2007 Saat 20:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

goldmasterden þaþmam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    goldmasterden þaþmam
    Peki neden biraz konusalým herkesle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence sunny vede next tir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    goldmasterden þaþmam
    Bence en iyi hizmet veren sunny goldmaster'ýn satýþ sonrasý desteði çok kötü beni müþterilerimle kötü yaptý günlerce haftalarca bekletiyor ayrýca yazýlým desteðide yok denecek kadar az, menüleri kötü ya ekranýn yarýsýný kapatýyor yada çok çirkin renkte tek iyi birþeyi var kaliteli malzemeden yapýlmýþ en kötü cihazda þimdiye kadar gördüðüm ve hep geri dönen cihaz yumatu bir ön kapak için benden 40 ytl istediler piyasadan 67 dolara aldýðým cihaza 70 dolar istediler nedeni onlar 3 yada 4 bin adet birden alýyormuþlar bu durumlarý göz önüne alýnca bana göre sunny ve next diðerleri malýmý satayýmda son kulanýcý ne olursa olsun düþüncesi var.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2003 ten beri kullanýyorum.teknik destek(yazýlým açýsýndan iyi ama bazen gecikme olabiliyor.gayet doðaldýr bu durum) ayrýca kullanmasý kolay kumandayý karýþýk deðil.cihazýn renk kalitesi süperhiç arýza yapmadý daha.kumanda dahil.yazýlým atmak kolay yanlýþ yazýlým atma imkaným yok cihazýmýn modelinden dolayý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2003 ten beri kullanýyorum.teknik destek(yazýlým açýsýndan iyi ama bazen gecikme olabiliyor.gayet doðaldýr bu durum) ayrýca kullanmasý kolay kumandayý karýþýk deðil.cihazýn renk kalitesi süperhiç arýza yapmadý daha.kumanda dahil.yazýlým atmak kolay yanlýþ yazýlým atma imkaným yok cihazýmýn modelinden dolayý
    Goldmaster guzel cihazlar uretiyor ama 11000 serisini malesef unuttular bu cihazlara teknik destek yok artýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Goldmaster guzel cihazlar uretiyor ama 11000 serisini malesef unuttular bu cihazlara teknik destek yok artýk
    9400 vcý kullanýyorum.bana hediye gelmiþti bu cihaz.tek sorun bazen yazýlýmlarýn geç gelmesei.o kadarda olsun yani.cihazlar genelde güzel.tavsiye edrim.kanal geçiþ hýzlarýda iyi.tabii( lnb sorunsuz olursa)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende arkadaþýma katýlýyorum.tabiki yazýlým konusu geçikmeler oluyor. ancak þu ana kadar henüz yazýlýmý cýkmayan cihazlar var.dayanýklýlýk kullaným kolaylýðý ve yapýlan yazýlýmýn tutmasý sorunsuz çalýþmasýda önemli. bende o yüzden goldmaster diyorum. herkese kolaylýklar diliyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kanberoðlu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende arkadaþýma katýlýyorum.tabiki yazýlým konusu geçikmeler oluyor. ancak þu ana kadar henüz yazýlýmý cýkmayan cihazlar var.dayanýklýlýk kullaným kolaylýðý ve yapýlan yazýlýmýn tutmasý sorunsuz çalýþmasýda önemli. bende o yüzden goldmaster diyorum. herkese kolaylýklar diliyorum.
    Ankete lütfen oy verin .Oy vermezseniz firmanýzýn anketteki puaný düþecek

Sayfa 1/27 123456789101126 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri