adsl 1 gb artı ve tel görüşmeside artı ne yapacaz bilmiyorum bunun çözümü kapattırsak daha iyi ama adsl iptal oluyor bu seferde ne yapacaz ya
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
konuþma ücreti 10 ytl fatura 34 ytl ne yi indirmiþler
arkadaşlar benim telefon faturalarımda çok fazla gelmeye başladı önceden cep telefonum yoktu çok konuşuyor az ödüyordum. şu an 2 tane cep aldım sürekli cep telefonu kullanıyom sabit hattı çok az kullandığım halde fiatları çok yüksek geliyor. ben anlam veremiyorum .resmen kazıklanıyoruz.keşke sabit telefonları tamamen özelleştirselerde aynı gsm operatörleri gibi onlarda rekabete girip fiatları ucuzlatsalar. avrupada öyle.inşallah bir çözüm bulunur.saygılarımla.
arkadaþlar hiçbir þirket zararýna iþ yapmaz bunlarda telekoma yatýrdýklarý paranýn bir kaç katýný nasýl çýkartacaklar tabiki yapacaklarý zamlarla.ben kesinlikle mecbur olmadýkça sabit telefonu kullanmýyorum,cep daha uygun geliyor.
bukadar olmaz be aþýrý derece yüklendiler fiyatlara
bence bunlar bizi enayi yerine koyuyor kazýkçý bunlar kazýkçý
Kendilerininde dediði gibi çok ince düþünülmüþ bir kazýk.Örneðin kendimden örnek vereyim.Ben ev telefonunu sadece internet için kullanýyorum ve hesaplý hat tercih ediyorum.Fatura 7 küsür geliyordu.Ancak en son fatura 9 küðsür.Nerden baksan "KAZIK"bunu tüm hanelere daðýtýrsan ne kadar okkalý bir kazýk olduðunu anlarsýnýz.Her zaman söylüyorum bu adamlara neden veriniz bu telekomu????Adamlarýn memleketine elini kolunu sallyarak giriyorlar adamlar bizim telekomu alýyor???? Ve ilk icraatlarý olmuþ borçlarý toplamak...Komedi.Arkadaþ özelleþtirmeye verdiðin adam sana yenilik getirecek adam olsun.Bana yeni bir þey veremeyecek (baðýmlý) adama neden satýyorsun gül gibi telekomu???????? Laf olsun torba dolsun diye... Þahsen ben bu özelleþtirmeden tiksiniyorum.Zihniyet ayný ,her þey ayný.Bizim hükümet eminim adamlara rekabet konusunda garanti verdi ve adamlar istediði gibi at koþturuyor.Gerçi ayný kazýðý bizim hükümetler attýðý için þaþýrmamk gerekiyor.Kýsacasý ALAN RAZI ,SATAN RAZI altta kalanýn caný çýksýn.Bu milleti keriz yeriþne koymaya çalýþan herkesi ALLAH BÝLDÝÐÝ GÝBÝ YAPSIN.
:49: indirdik indirdik diyolar fatura her ay artarak geliyor :46:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri