arkadaslar bu iþ anasýný boyayýpta tekrar babasýna vermesine benzeyor
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
arkadaslar bu iþ anasýný boyayýpta tekrar babasýna vermesine benzeyor
bende sabit hattı iptal etmeye düşünüyorum da adsl yi ne edecem sabit hat olmadan bildigim kadariyle adsl yok................
indirim kelimesinden telekom baþka þey diðer insanlar baþka anladýklarý muhakkak.Piyasada tekel olduðu Þehir içi görüþmeleri fahiþ bir þekilde artýrýp Þehirlerarasý-Milletler arasý görüþmeyi ucuzlattýk ifadesi Benim Þehirlere arasý veya milletler arasý arama ihtiyacýmýn olmadýðý bir otamda nasýl indirim olarak algýlanabilirki.Kullanmadýðým hizmetteki indirimin bana ne faydasý var.ADSL indirimi varmýþ hani nerde hala en ucuz baðlantý 29 aylýk YTL Bana ne diðer hýzlarda yapýlan indirimden.Beni benim kullandýðým hizmetler ilgilendirir. Amerikaya yolculuk Bedava olsa ne yazar ben o yolculuðu yapmayacaksam.
indirim kelimesinden telekom baþka þey diðer insanlar baþka anladýklarý muhakkak.Piyasada tekel olduðu Þehir içi görüþmeleri fahiþ bir þekilde artýrýp Þehirlerarasý-Milletler arasý görüþmeyi ucuzlattýk ifadesi Benim Þehirlere arasý veya milletler arasý arama ihtiyacýmýn olmadýðý bir otamda nasýl indirim olarak algýlanabilirki.Kullanmadýðým hizmetteki indirimin bana ne faydasý var.ADSL indirimi varmýþ hani nerde hala en ucuz baðlantý 29 aylýk YTL Bana ne diðer hýzlarda yapýlan indirimden.Beni benim kullandýðým hizmetler ilgilendirir. Amerikaya yolculuk Bedava olsa ne yazar ben o yolculuðu yapmayacaksam. :46:
arkadaþým bende ev için adsl ve tlf vardý . Adsl kalsýn dedim sabit ücret 6.69 iken kafalarýndan bize bilgi vermeden 9.00 ytl yapmýþlar birde tek taraflý yani tlf gelsin ben açmýyayým dedim onada aylýk 2 ytl istedilier...Bende kýzdým ADSL ve tlf ikisinide iptal ettim ...özüldüðüm þey bu Türkiye'nin bu sahipsizligi nereye ulaþýr bunu merak ediyorum...
herkesi selamlýyorum..
türktelekomun faturalandýrma sistemi ve konuþma süresi diþ ülkelere göre çok yüksek üçe katlýyor bu haberleþmede vergilendirme politikasýnýn vatandaþý saðýlacak inek gözü ile görmesinden kaynaklanýyor konuþma ücreti +sabit ücret+özel iletiþim vergisi+katmadeðer vergisi =fatura bedeli bu durumda telekomun faturalarý düþmez kenan27
ne indirimi ya enayimi zannediyorlar milleti iki katýna çýkardýlar fiyatlarý
sadece.milleti.düzmek![]()
:45:
Her zamanki yalanlar... Bir yerden kaþýkla ver öteki taraftan kepçeyle geri al...
Tamamen halký soymak için yapýlan bir uygulama kesinlikle uygun bulmuyorum...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri