Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandýrmasýný nasýl buluyorsunuz

Katýlýmcý sayýsý
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 17/28 ÝlkÝlk ... 789101112131415161718192021222324252627 ... SonSon
273 sonuçtan 161 ile 170 arasý

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandýrmasýný nasýl buluyorsunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar bu iþ anasýný boyayýpta tekrar babasýna vermesine benzeyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende sabit hattı iptal etmeye düşünüyorum da adsl yi ne edecem sabit hat olmadan bildigim kadariyle adsl yok................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

indirim kelimesinden telekom baþka þey diðer insanlar baþka anladýklarý muhakkak.Piyasada tekel olduðu Þehir içi görüþmeleri fahiþ bir þekilde artýrýp Þehirlerarasý-Milletler arasý görüþmeyi ucuzlattýk ifadesi Benim Þehirlere arasý veya milletler arasý arama ihtiyacýmýn olmadýðý bir otamda nasýl indirim olarak algýlanabilirki.Kullanmadýðým hizmetteki indirimin bana ne faydasý var.ADSL indirimi varmýþ hani nerde hala en ucuz baðlantý 29 aylýk YTL Bana ne diðer hýzlarda yapýlan indirimden.Beni benim kullandýðým hizmetler ilgilendirir. Amerikaya yolculuk Bedava olsa ne yazar ben o yolculuðu yapmayacaksam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

indirim kelimesinden telekom baþka þey diðer insanlar baþka anladýklarý muhakkak.Piyasada tekel olduðu Þehir içi görüþmeleri fahiþ bir þekilde artýrýp Þehirlerarasý-Milletler arasý görüþmeyi ucuzlattýk ifadesi Benim Þehirlere arasý veya milletler arasý arama ihtiyacýmýn olmadýðý bir otamda nasýl indirim olarak algýlanabilirki.Kullanmadýðým hizmetteki indirimin bana ne faydasý var.ADSL indirimi varmýþ hani nerde hala en ucuz baðlantý 29 aylýk YTL Bana ne diðer hýzlarda yapýlan indirimden.Beni benim kullandýðým hizmetler ilgilendirir. Amerikaya yolculuk Bedava olsa ne yazar ben o yolculuðu yapmayacaksam. :46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý casusnet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende sabit hattý iptal etmeye düþünüyorum da adsl yi ne edecem sabit hat olmadan bildigim kadariyle adsl yok................
    arkadaþým bende ev için adsl ve tlf vardý . Adsl kalsýn dedim sabit ücret 6.69 iken kafalarýndan bize bilgi vermeden 9.00 ytl yapmýþlar birde tek taraflý yani tlf gelsin ben açmýyayým dedim onada aylýk 2 ytl istedilier...Bende kýzdým ADSL ve tlf ikisinide iptal ettim ...özüldüðüm þey bu Türkiye'nin bu sahipsizligi nereye ulaþýr bunu merak ediyorum...
    herkesi selamlýyorum..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rohat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým bende ev için adsl ve tlf vardý . Adsl kalsýn dedim sabit ücret 6.69 iken kafalarýndan bize bilgi vermeden 9.00 ytl yapmýþlar birde tek taraflý yani tlf gelsin ben açmýyayým dedim onada aylýk 2 ytl istedilier...Bende kýzdým ADSL ve tlf ikisinide iptal ettim ...özüldüðüm þey bu Türkiye'nin bu sahipsizligi nereye ulaþýr bunu merak ediyorum...
    herkesi selamlýyorum..
    allahu teala sonumuzu hayýrlý etsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türktelekomun faturalandýrma sistemi ve konuþma süresi diþ ülkelere göre çok yüksek üçe katlýyor bu haberleþmede vergilendirme politikasýnýn vatandaþý saðýlacak inek gözü ile görmesinden kaynaklanýyor konuþma ücreti +sabit ücret+özel iletiþim vergisi+katmadeðer vergisi =fatura bedeli bu durumda telekomun faturalarý düþmez kenan27

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne indirimi ya enayimi zannediyorlar milleti iki katýna çýkardýlar fiyatlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sadece.milleti.düzmek
    :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Her zamanki yalanlar... Bir yerden kaþýkla ver öteki taraftan kepçeyle geri al...
    Tamamen halký soymak için yapýlan bir uygulama kesinlikle uygun bulmuyorum...

Sayfa 17/28 ÝlkÝlk ... 789101112131415161718192021222324252627 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri