Bu iş enfilasyona benziyor. Düştü diyorlar, aylık harcama kalemlerim aynı olnasına rağmen geçen yıla göre nerdeyse %50 fazla geliyor kredi kartım.
ADSL bağlı olmasa ben de iptal ettireceğim ev telefonumu.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
Bu iş enfilasyona benziyor. Düştü diyorlar, aylık harcama kalemlerim aynı olnasına rağmen geçen yıla göre nerdeyse %50 fazla geliyor kredi kartım.
ADSL bağlı olmasa ben de iptal ettireceğim ev telefonumu.
Ýndirip bindirme dedikleri bu olsa gerek.Kazýkkk.
Hiç bir indirim yok. Hatta "Bindirim" var. Millet telefon faturalarýný görünce Kalp krizi geçirmekten kendini zor engelliyor. bu mu indirim?
![]()
Ben þahsi olarak indirim yapýldýðýna inanmýyorum, yanlýz þunuda göz ardý etmemek gerekiyor, devletin; halkýn üzerinde kabus gibi inen vergilendirme düzenini bir gözden geçirmesi gerekiyor. Özel iletiþim V. + KDV uygulamalarýndan ve yüksek ölçütlerdeki vergilendirmelerden býktýk artýk.Saygýlarýmla...
![]()
bana 32 ytl fatura geldi 16 ytl konuþma gerisi vergi cardcurd sabýt hattýda nerdeyse kullanmýyorum hattýmý enkýsa zamanda kapatacam
bence telekomda indirim deðil bindirim var ....
telekomun indirim sözünü ciddi bülmuyorum.geliþmiþ ülke olmaktan bahsediliyor o denilen ülkelerde sembolik yok denilecek kadar az olduðunu düþünüyorum.bizim ülkemizde maalasef kelime oyunundan baþka biþey deðil.faturalar hep ayný.
Þayet internet olayým olmasa bugün tlf hattýmý kapatýrým. Resmen enayi yerine konuluyoruz. Ne olursa olsun diðer operatörlerede sabit tlf. uygulamasýnýn önü açýlmalý.Aslýnda daha söylüycek çok söz var ama ceremeye verecek para yok. Tüm forum yönetici ve üyelere saygýlar.
kazýk yemeye o kadar alýþtýkki
indirim yapacakları yere bütün parayı cem yılmaza verip insanlarla dalga geçiyorlar
özel olarak milleti düzsünler diye dışardan tutup getirdiler gelin biz düzdük birazda siz düzün neymiş özelleştirilmiş hoşt ulan bari düzdüreceksiniz kendi devletimiz düzsün hiç olmassa vergilerimiz kendi ülkemiz için harcanır ?
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri