Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandýrmasýný nasýl buluyorsunuz

Katýlýmcý sayýsý
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 19/28 ÝlkÝlk ... 910111213141516171819202122232425262728 SonSon
273 sonuçtan 181 ile 190 arasý

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandýrmasýný nasýl buluyorsunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

helal olsun hukumetýmýze satýlar telkomu.bedavaya.sýmdý herkes sýkayetcý faturalardan vergý var gorusmeden cok .tyketýcý haklarý kampanýya yaptý zamlarý protesto ýcýn.ama býzdeký satýlmýs bassýn hýc boyle býr haberý vermedýler.halkýn yararýna zaten hýc býr sey yapýlmýyor ceplerde ayný kontor tuzagý.herkese saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yeni anketimiz.Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandýrmasýný nasýl buluyorsunuz? BU ANKET ADSL VE SABÝT HATLARDAKÝ YAPILAN UYGULUMA ÝÇÝN GEÇERLÝDÝR..

ANKETÝMÝZ 14 GUN SÜRECEKTÝR.
    kesinlikle indirim falan yok faturam ikiye katlandý sabit telefonumu iptal etmeyi düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

memnun deðiliz ama elden ne gelir arkadaþlar:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý olaylarýn anketi bile olmaz herkes hemfikirdir..neyse yine yazalým ADSL tamamen kazýkdýr boyle uygulama hiçbir yerde yok fiyat indirme tamamen üye kazandýrmaya yönelik bir uygulama tüketinin sorunlarýymýþ banane diyor telekom iþine gelirse..Güya indirim yapýyor mesela ben 256k sýnýrsýz kullanan birisiyim okadar indirim yapýldý hiç bize indirim denk gelmedi boyle adalet mi olur yapacaksan hepsine indirim yap yada hiç yapma ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart selam

kesinlikle indirim filan yok hatta bindirim var hýc konusmadýgýmýz halde 40 ytl den asagý fatura gelmýyo indirdiþk diyenler gelsýnde fatura kuyruklarýndaký arkadaslarý dýnlesýnler saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

boyuunaaa zammmmmmmmmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kadir:1907 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    artýk sapit hat evde bulunuyor ve eskisi gibi sýk bir kulanýn olmuyor biz de bemin için fark eden fazla bir þey yok zaten sapit hatýda iptal etmeyi düþünüyorum
    aynen takýtýlýyorum bende iptal edicem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ülkemizde bir çok þey de olduðu gibi telekomda gizli zam yaptý,kýsacasý sað gösterip sol vurduðu inancýndayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adsl icin mecburuz...daha dogrusu internet icin mecburuz..baska alternatif bilen varmý.....uydu üzerinden cok pahalý..gsm lerden de pahalý..yeni teknolojileri arastirip yatirim yapan da yok..bildigim kadarýyla elektrik þehir þebeke üzerinden þu anda amerikada ve kanada da kullanýlýyor....bizdeki hayali..yani su anki düzene mecburuz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mturkkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    adsl icin mecburuz...daha dogrusu internet icin mecburuz..baska alternatif bilen varmý.....uydu üzerinden cok pahalý..gsm lerden de pahalý..yeni teknolojileri arastirip yatirim yapan da yok..bildigim kadarýyla elektrik þehir þebeke üzerinden þu anda amerikada ve kanada da kullanýlýyor....bizdeki hayali..yani su anki düzene mecburuz..

düþüncelerinin tümüne katýlýyorum.

Sayfa 19/28 ÝlkÝlk ... 910111213141516171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri