Bu nasýl indirimse bir þey anlamadýk. Sözde ayda 160 kontör veriyorlar, ama onun iki katýný da faturada geçiriyorlar. Kesinlikle indirim yaptýklarýna inanmýyorum. Tam aksine %50 oranýnda zam yapýlmýþtýr.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
Bu nasýl indirimse bir þey anlamadýk. Sözde ayda 160 kontör veriyorlar, ama onun iki katýný da faturada geçiriyorlar. Kesinlikle indirim yaptýklarýna inanmýyorum. Tam aksine %50 oranýnda zam yapýlmýþtýr.
Hesaplý hat abonesiyim,telekominikasyon kurumu tarafýndan onaylanan tarife gerçekten indirimmi? Lütfen vatandaþý aptal yerine konmasýn, birde cem yýlmazla reklam yapýyorlar, hasta oluyorum bu reklama:45: . telekom zaten tekel reklama ne gerek var.tarife bilgisi incelendiðinde, sabit ücrete zam yapmýþ, sabit ücret karþýlýðý verilen 100 kontürü 160 kontüre çýkarmýþ. ama cinliðe bakýn sabit ücret karþýlýðý verilen kontürün kullanýmýný gece 22.00-07.00 saatleri arasýna kaydýrmýþ buda yetmezmiþ gibi o ayda kullanýlmasý gerekiyormuþ,þehiriçi tarifeye % 27 zam yapmýþ.Gece o saatte kimi arayabilirsin,bu kararý alanlar,bu iþe kafa yoranlar kendi ev numaralarýný verselerde kontürü harcamak için gece bu zevatlarla görüþsek. bunun neresinde indirim var. TK ve telekom bunu bir açýklasýn vatandaþýn hakký hukuku nerede korunmuþ.Bir þey indirilirse ödediðiniz para düþer benim bildiðim bunlar indiriyorlar sözde ama ödediðimiz para artýyor bu nasýl iþ
benim önerim buranýnda çoklu rekabete açýlmasý,bunu GSM de gördük türksel GSM de tekel konumunda iken kendi þebeke içi konuþmada dakikasý 10 kontürden çok görüþtük,þimdi öylemi tabiki hayýr rekabet girdiðinden müþteri potansiyelini kaybetmemek için bazý tarifelerinde 10 dakikasý 1 kontürden bile görüþtürüyor. REKABET GEREKLÝ,TEKEL KIRILMALI!!!!!!!
süper kazýklanýyoruz.arkadaþlar.sabit hatlarý iptal ettirelim.hep birlikte.haydi arkadaþlar bunlara lanet edelim.
zaten türk telekom diye bir kuruluþ yokki ben satýldý diye biliyorum ama acaba yanlýþmý duydum
Bu memlekete iletýsýmte her zaman kazýk yiyýyoruz. sonucta buda olan halka oluyor. yazýk ýndýrým olayýda samýmý degýl, beným gorusum.
saygýlar.
Türk telekom Kazýk telekom oldu arkadaþlar Biz bunlarýn hatlarýný elektrik gibi
kulanmaya kalksak vay halimize adamlar mileti inek gibi nasýl sürekli saðarýzýn
hesabýný yapýyorlar bunlarýn milleti düþündüðü yok.
arkadaþlar indirmediler, sadece bindirdiler.
Altýn yumurtlayan tavuk! misali...Çok önemli ve kar getiren bir kamu þirketimizdi...Satýþýný anlayamayanlardaným...
bende sinirliyim nasil tarifeyse bu iþ kazik tarife adi bunun resmi soygun bunun adi tepkimi telekoma yazi yazmakla bir nebze olsun dile getirdim tekellesmek bu kadar kötudur birde bu telefon ceplerdeki gibi çogalsa birde ozaman görün nasil kampanya baslar
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri