Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandýrmasýný nasýl buluyorsunuz

Katýlýmcý sayýsý
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 21/28 ÝlkÝlk ... 111213141516171819202122232425262728 SonSon
273 sonuçtan 201 ile 210 arasý

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandýrmasýný nasýl buluyorsunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýndirim deðil bindirim

Bu nasýl indirimse bir þey anlamadýk. Sözde ayda 160 kontör veriyorlar, ama onun iki katýný da faturada geçiriyorlar. Kesinlikle indirim yaptýklarýna inanmýyorum. Tam aksine %50 oranýnda zam yapýlmýþtýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Telekom KaziÐi

Hesaplý hat abonesiyim,telekominikasyon kurumu tarafýndan onaylanan tarife gerçekten indirimmi? Lütfen vatandaþý aptal yerine konmasýn, birde cem yýlmazla reklam yapýyorlar, hasta oluyorum bu reklama:45: . telekom zaten tekel reklama ne gerek var.tarife bilgisi incelendiðinde, sabit ücrete zam yapmýþ, sabit ücret karþýlýðý verilen 100 kontürü 160 kontüre çýkarmýþ. ama cinliðe bakýn sabit ücret karþýlýðý verilen kontürün kullanýmýný gece 22.00-07.00 saatleri arasýna kaydýrmýþ buda yetmezmiþ gibi o ayda kullanýlmasý gerekiyormuþ,þehiriçi tarifeye % 27 zam yapmýþ.Gece o saatte kimi arayabilirsin,bu kararý alanlar,bu iþe kafa yoranlar kendi ev numaralarýný verselerde kontürü harcamak için gece bu zevatlarla görüþsek. bunun neresinde indirim var. TK ve telekom bunu bir açýklasýn vatandaþýn hakký hukuku nerede korunmuþ.Bir þey indirilirse ödediðiniz para düþer benim bildiðim bunlar indiriyorlar sözde ama ödediðimiz para artýyor bu nasýl iþ
    benim önerim buranýnda çoklu rekabete açýlmasý,bunu GSM de gördük türksel GSM de tekel konumunda iken kendi þebeke içi konuþmada dakikasý 10 kontürden çok görüþtük,þimdi öylemi tabiki hayýr rekabet girdiðinden müþteri potansiyelini kaybetmemek için bazý tarifelerinde 10 dakikasý 1 kontürden bile görüþtürüyor. REKABET GEREKLÝ,TEKEL KIRILMALI!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

süper kazýklanýyoruz.arkadaþlar.sabit hatlarý iptal ettirelim.hep birlikte.haydi arkadaþlar bunlara lanet edelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten türk telekom diye bir kuruluþ yokki ben satýldý diye biliyorum ama acaba yanlýþmý duydum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu memlekete iletýsýmte her zaman kazýk yiyýyoruz. sonucta buda olan halka oluyor. yazýk ýndýrým olayýda samýmý degýl, beným gorusum.

saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hrt02 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu nasýl indirimse bir þey anlamadýk. Sözde ayda 160 kontör veriyorlar, ama onun iki katýný da faturada geçiriyorlar. Kesinlikle indirim yaptýklarýna inanmýyorum. Tam aksine %50 oranýnda zam yapýlmýþtýr.
    bunlar indirim deðil bindirim yaptýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türk telekom Kazýk telekom oldu arkadaþlar Biz bunlarýn hatlarýný elektrik gibi
    kulanmaya kalksak vay halimize adamlar mileti inek gibi nasýl sürekli saðarýzýn
    hesabýný yapýyorlar bunlarýn milleti düþündüðü yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar indirmediler, sadece bindirdiler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Altýn yumurtlayan tavuk! misali...Çok önemli ve kar getiren bir kamu þirketimizdi...Satýþýný anlayamayanlardaným...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende sinirliyim nasil tarifeyse bu iþ kazik tarife adi bunun resmi soygun bunun adi tepkimi telekoma yazi yazmakla bir nebze olsun dile getirdim tekellesmek bu kadar kötudur birde bu telefon ceplerdeki gibi çogalsa birde ozaman görün nasil kampanya baslar

Sayfa 21/28 ÝlkÝlk ... 111213141516171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri