Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandýrmasýný nasýl buluyorsunuz

Katýlýmcý sayýsý
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 23/28 ÝlkÝlk ... 13141516171819202122232425262728 SonSon
273 sonuçtan 221 ile 230 arasý

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandýrmasýný nasýl buluyorsunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

e tabi arkadaþlar elin oðlu türkleri niye düþünsünki aðlarsa anam aðlar gerisi yalan aðlaR. bunlarda buldular ipin ucunu söktükçe çoþuyorlar nasýl olmazsa biz kedi gibiyiz ama zamanýda gelmesin o zaman görürler dünyanýn kaç bucak olduðunu o elin oðullarý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

onlar indirim yapsalarda yapmasalarda biz yine telefon kullanýcaz ve elinde de sonunda itraz hakkýmýz olmadýðý için gelen faturayý ödiycez tartýþmaya bile gerek yok bence...hayatýmýzýn vazgecýlmezi telefon ya evden ya cevten her þekilde giriyo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eþek olunca semer vuran çok olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dünya para alýyor hiç çaktýrmadan dünyanýn parasýný ödüyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben almanyada yasiyorum ne deyimki??????:..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm arkadaþlar yorumlarýmýzýn hepsi isyannýmýzý dile getiriyoruz ama hep ayný deðiþen birþeyler yok gene kazýklanan bizleriz bu anketi yapan arkadaþa teþekkürler telekom bitaraftan kaþýkla verir gibi gözükürken diðer taraftan insanlarý sömürmeye devam ediyor kimsede buna ses cýkaramýyor cünkü telefon cok cok ihtiyac olduðunu ve faturaya ne yazarlarsa yassýnlar vereceðimimi biliyorlar kendimizi yýrtsakta baðýrsakta nafile.
    asýl bunun önüne nasýl geciceðimizin hakkýnta birþeyler düþüne bilirmiyiz ne yapmamýz lazým isyan bayraðýný toplu halde cekmemiz lazýmki buda onlara inek gibi saðýlmamýzý saðlamasýn ....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu indirimler sadece insanlarý kandýrmaya yönelik atýlýmlar olarak düþünüyorum. Hatta bunlara demek adýna hattýmý iade etmeyi düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya inanki devlet büyüklerimizin biz vatandaþlarý düþünerek bu gibi ayarlamalar yaparak sözüm onlara fiyat indirme yaptýklarýnda gözlerim doluyor çok duygusallaþýyorum ama nedense pantolonumun arka cebinde herzaman bir çuvaldýz buluyorum(iðneleri arar olduk).güzel ülkemizi yönetenlere hayret ediyorum zenginler, büyük ticaret þirketleri dürüst vergisini verdiði halde halen bu kadar üstlerine gidilirmi caným birazda her fýrsatta itiraz eden halka yüklenin bizlere heryerde çeþitli sanayi kuruluþlarý açarak zaten 0 olan iþsizliði dýþardan iþçi ithaliyle kapatmaya çalýþiýyorsunuz,cebimizdeki paralarý artýk harcýyacak yer arýyoruz çocuklarýmýzý artýk öðretmensiz okullarda deðil kollejlerde hatta avrupada amerikada okul beðenmeye çalýþýyoruz bu kadar bollukta birde fiatlarý indirmek hiç olurmu ya zaten avrupanýn en ucuz ücret ödeyeneyiz ben böyle birþeyi kabul etmiyorum.bizlere 1 nisan þakasý yapýyorlar galiba.ya sahi ihtiyacý olanlara biraz daðýtmaya ne dersiniz mesela ÝMF gibi kuruluþlara hatta silahý ticaret yapanlara vermeye ne dersiniz.Benimkisi bir öneri önümüzdeki seçimden sonrada ayný þekilde bizleri yönetmeniz dileðimle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pek indirim gibi gelmedi.her eve girmek için daha cazip olmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon Nogood

suana kadar 20ytl yi gecmeyen fatura son 2 ay 39 ve 42 geldi ben iptal ettýrecem sýzde ettýrýn

Sayfa 23/28 ÝlkÝlk ... 13141516171819202122232425262728 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri