hiç olumlu bulmuyorum yine her þey bizim sýrtýmýza vuruluyor
bunada sesleri çýkmaz diyorlar'dýr
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
hiç olumlu bulmuyorum yine her þey bizim sýrtýmýza vuruluyor
bunada sesleri çýkmaz diyorlar'dýr
arkadaþlar ayný sorun bana gelen faturada da ayný sanýrým yeni tarif name þöyle saat 22 ile 07 arasý 100 kontur vermiþler tabi bu saatde kim eline telefonu alýrda görüþme yapar bu resmen bi kazýk.
ne indirmesi be dahada fazla öduyorum
bunun hukumetle alakasý yok durumdan vazýfe cýkarmayalým telekoman aldýgý parayý onceký hukumetýn batýrdýgý 23 tane bankanýn parasý odenýyor
abi en güzeli iptal ettirmek yeter yedigimiz kaazýk artýk cep telefonu daha ucuz ya vamý böyle þey adamlar 5 dk 1 köntör 10dk 1 kontör diye yýrtýnýyorlar dimi yani
dikatlý ýnceleyýn anlarsýnýz indirim varmý diye![]()
halký keriz yerine koyan kandýrmacadan baska býr sey degil ama inanýn sýte hack yapmayý býlsem sýrf bu is icin telekom sýtesýný hack yaparým ve ýsyanýnýmýda ana sayfaya yazarým![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adsl olmasa çoktan kapattýracam ama...ADSL olmadan da olmuyor![]()
![]()
Arkadaþlar buradan yakýnmakla çözüm bulmamýz çok zor. Biz millet olarak yýllardýr .üzülmeye alýþmýþ bir milletiz. Bu güne kadar hangi haksýzlýk karþýsýnda sesimizi yükseltebildik, hangi olumsuz bir karar karþýsýnda dik durabildik, düþünüyorum hiç yok. Hali hazýrda dünyanýn en pahalý ayný zamanda en kalitesiz benzinini kullanan biz deðilmiyiz, halen dünyada en düþük ücretle geçinmeye çalýþan biz deðilmiyiz, aldýðýmýz en düþük ücrete raðmen en yüksek vergileri ödeyen biz deðilmiyiz. Bütün bunlara raðmen vatan, millet deyince elinde avucunda olaný veren biz deðilmiyiz. Biz gerçekten çok iyi niyetli bir milletiz ve gerek baþýmýzdakiler gerekse dýþarýdan gelenler bizim bu özelliðimizi çok iyi etüt edip ona göre davranýyorlar. Ne diyelim herkes hakettiði gibi yönetilir. Biz tepki koymadýkça bize bu kazýklarý koyan çok olur. Lütfen toplumsal bilinci geliþtirelim.
bizde indirim nasýl oluyor hala öðrenemedik olan indirimlerde cepe hiçbir faydasý katkýsý olmuyor bunuda müþterilere göz boyamak amacýylanmý olsun diye yapýlýyor yoksa sadece reklam amaçlý olsun
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri