REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: next 8000xcam plus yazılım sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs next 8000xcam plus yazılım sorunu

arkadaşlar next 8000xcam plus cihazım yazılım almıyor loderi açıp dosyayı seçiyorum yükle dedigim andan 2. 3 saniye sonra version different diye bir yazı çıkıyor ilk defa başıma geldi yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digi1949 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar next 8000xcam plus cihazım yazılım almıyor loderi açıp dosyayı seçiyorum yükle dedigim andan 2. 3 saniye sonra version different diye bir yazı çıkıyor ilk defa başıma geldi yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim saygılar
    Boot versiyonunu ögrenmeniz laızm bootları degişik olabilir.Birde bu konuya bakmanız iyi olur Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Simba tarafından (14-05-2007 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14

kosavalı arkadaşımilgin için çok teşekkür boot loader v2.0 tekrar bi yardımcı olursan minnettarım saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digi1949 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosavalı arkadaşımilgin için çok teşekkür boot loader v2.0 tekrar bi yardımcı olursan minnettarım saygılar
    Buradaki yazılımı indiriz birde öyle deneyiniz.Yaızlım yuklerken cihaz kapalı olacak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalı kardeş ne yaptıysam çare olmadı kesinlikle yazılım kabul etmiyor alakan için teşekkürler yanlış anlamayında acemi degilim yazılım atamadıgım cihaz yok gibi ama bu beni öldürdü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalı kardeş ne yaptıysam çare olmadı kesinlikle yazılım kabul etmiyor alakan için teşekkürler yanlış anlamayında acemi degilim yazılım atamadıgım cihaz yok gibi ama bu beni öldürdü
    :49: entresan bir durum farklı yukleme loaderları ile denedinizmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence işlemcisi arızalan miş??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elwis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence işlemcisi arızalan miş??
    Olabilir ama yazılımı aldıgı ama hata verdigini söyluyorsunuz .Başka bir pde deneyin bence buda olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denedim olmadı en iyisi servise götürmeli arkadaşlar ilginiz için teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri