REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
79 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: GM-4450FTA-9400VCI-9400FTA-9100FTA-4150FTA-59000CI-59000FTA 14-05-2007-Tarihli TPS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Zalim usta.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm 9400 cı ne zaman gelecek?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gm 9400 cı ne zaman gelecek?
    23 nolu mesaja bakın lütfen
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zalime teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler üstad.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başka forumlarda da var bu yazılımlar.onlar bizden sonra vermişler ve kaynak göstermemişler.bu durumu diğer forumları protesto ediyorum.sitemizin veya zalimin ism,n, vermeleri gerek bence.saygılar.daha yükseklere zirvelere ulaşmak dileğiyle
    Bu tür şeylere gerek yok...biz diğer kişiler gibi gelip niye adımı yazmıyorsunuz demeyiz...Zalim orjinal gm yazılımlarını veriyor...geçen gün biri çıkıp benim editlediğim yazılımı vermişsin teşekkür bile etmiyorsun falan demişti...adamlar iyice şaşırmışlar...Zalimin verdiği orjinal Kore yapımı yazılımları bile kendileri yapmış gibi ortalıkta geziniyorlar...birde işin tuhafı gelip yaman hırsız ev sahibini bastırır misali laf söylemeleri...neyse bu tür şeylere hiç gerek yok...amaç karşılıksız bilgi paylaşımıdır...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu tür şeylere gerek yok...biz diğer kişiler gibi gelip niye adımı yazmıyorsunuz demeyiz...Zalim orjinal gm yazılımlarını veriyor...geçen gün biri çıkıp benim editlediğim yazılımı vermişsin teşekkür bile etmiyorsun falan demişti...adamlar iyice şaşırmışlar...Zalimin verdiği orjinal Kore yapımı yazılımları bile kendileri yapmış gibi ortalıkta geziniyorlar...birde işin tuhafı gelip yaman hırsız ev sahibini bastırır misali laf söylemeleri...neyse bu tür şeylere hiç gerek yok...amaç karşılıksız bilgi paylaşımıdır...sevgilerimle...

üstad boşver öyle gerizekalıları ne yaparlarsa yapsınlar. hatırlarsan bir yazılımda ben bilerek virgül koydum ve takip ettim ben yaptım diyenler sorun çıkınca cevap bile veremediler. akılları sıra üstünler ya. bu forumda kimlerin olduğunu bilmiolar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad boşver öyle gerizekalıları ne yaparlarsa yapsınlar. hatırlarsan bir yazılımda ben bilerek virgül koydum ve takip ettim ben yaptım diyenler sorun çıkınca cevap bile veremediler. akılları sıra üstünler ya. bu forumda kimlerin olduğunu bilmiolar.
    Evet unuturmuyum hiç onuda...acayip güzel ders olmuştu o tür kişilere...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anİmal Planet Ne Zaman Gelecek Abİler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NBA tv de var

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri