Teşekkürler Zalim usta.
Saygılar,
Teşekkürler Zalim usta.
Saygılar,
gm 9400 cı ne zaman gelecek?
zalime teşekkürler
teşekkürler üstad.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Bu tür şeylere gerek yok...biz diğer kişiler gibi gelip niye adımı yazmıyorsunuz demeyiz...Zalim orjinal gm yazılımlarını veriyor...geçen gün biri çıkıp benim editlediğim yazılımı vermişsin teşekkür bile etmiyorsun falan demişti...adamlar iyice şaşırmışlar...Zalimin verdiği orjinal Kore yapımı yazılımları bile kendileri yapmış gibi ortalıkta geziniyorlar...birde işin tuhafı gelip yaman hırsız ev sahibini bastırır misali laf söylemeleri...neyse bu tür şeylere hiç gerek yok...amaç karşılıksız bilgi paylaşımıdır...sevgilerimle...![]()
üstad boşver öyle gerizekalıları ne yaparlarsa yapsınlar. hatırlarsan bir yazılımda ben bilerek virgül koydum ve takip ettim ben yaptım diyenler sorun çıkınca cevap bile veremediler. akılları sıra üstünler ya. bu forumda kimlerin olduğunu bilmiolar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Anİmal Planet Ne Zaman Gelecek Abİler
NBA tv de var
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri