zalim ustaya teşekkürler..
yaw deli oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
hala bazı kişiler başka forumda sanki kendi yapmışibi yazlımları hava atıyor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bazı insalar bu kadar yüzsüz utanmaz ve arsız mı?:46:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tek cümleyle:
GELECEĞİN PARLAYAN YILDIZI SUPERSATFORUM.:45: :45:
Örnek ben mesela diger forumdan bir yazılım alsam original sahibinin mesajıne ve kendisine teşekkur ederek yazılımları veriyorum. Ama nedense toplulumuzda ben yaptım ben ettim gibi seyler asırı boyutta ve internet ortamında bunada dur demek imkansız
Süper forum süper hizmet daha ne olsun ki.İyiki varsın forumum.HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
Zalim usta 9400 vci yazılımını yükledim.Faklat 10873 frekansı üzerinde iken download yapınca cihaz kendini kapatıp açıyor.Birde bu yazılımda söylendiği gibi biss e 12 şifrelenme satırı eklendi mi, benim cihazda gözükmüyor.Acaba benim cihaz da mı bir arıza var anlamadım.Cihaz bilgisinde en son güncelleme 14.05.2007 görünüyor.Büyük olasılıkla TPS Auto yine çöktü .belkide ben yanılıyor olabilirim .Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla,
Konu ozay_74 tarafından (15-05-2007 Saat 09:08 ) değiştirilmiştir.
Dün 4450 ye yazılımı yükledim akşam gayet güzelde izledim açan kanalları.
fakat sabah actım *** leri download etmek istediğimde cihaz 8888 yazıp kapanıp acılıyor. Ve fail hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan varmıdır?. Bu kapanıp acılma olayı menüde kanal ayarlarını yaptığımız yerdede oluyor sık sık?
Ayrıca national geo, history, vs gibi kaliteli belgesel kanallarını izleme imkanımız hiç yokmu yazılımlarla.
İyi günler..
arkadasim eline koluna saglik bu demektirki daha oncede dedigim gibi yavas yavas dokuluyo yazilimlar![]()
Emeği geçenlere bol selam ....sağol...devamlı olur inşaalah.....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri