Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
63 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türk Futbolunu Buyurun Burada Masaya Yatıralım!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Türk Futbolunu Buyurun Burada Masaya Yatıralım!!

selamlar
    arkadaşlar ne olacak bu bizim Türk futbolu?
    eskiden milli takımlara bakardım inanılmaz süper topçularımız vardı avrupaya kök söktürüyorduk ama son 5-6 senedir ne milli takımlardan ne galatasaraydan nede fener beşiktaştan tık yok ülke puanımız bile neredeyse sıfırlandı
    bir türk vatandaşı oalrak bu beni çok üzmekte
    2000 ruhu ne milli takımda nede diğer takımlarımızda kalmadı
    sizce sebebi ne olabilir??
    buyurun burada tartışalım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bu konu güzel oldu...herkes buradan seviyeli bir şekilde medeni insanlar gibi yazsın,tartışsın,fikirlerini ortaya koysun...Ne Olacak Bu Türk Futbolunun Hali...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şike ve teşvik primi teklif edilen futbolcular bu durumu bana şu kişi şike veya teşvik priminde bulundu dese buradan itibaren durum düzelmeye başlar.bu arada TEKNİK DİREKTÖR meselesi.ikide bir teknik direktör gönderilmesine karşıyım.sabırlı olunsun ve türk antrönerlerine sahip çıksınlar
    aklımda oldukça yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ne yalan söliyim UEFA ve SÜPER kupayı aldığımız seneyi özlüyorum.
    Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şike ve teşvik primi teklif edilen futbolcular bu durumu bana şu kişi şike veya teşvik priminde bulundu dese buradan itibaren durum düzelmeye başlar.bu arada TEKNİK DİREKTÖR meselesi.ikide bir teknik direktör gönderilmesine karşıyım.sabırlı olunsun ve türk antrönerlerine sahip çıksınlar
    aklımda oldukça yazarım
    Valla Haklısın Türk Teknik direktörleri öldü mü noldu? Örneğin; Bülent Korkmaz Galatasarayı eledi Kayseri erciyesle Kayseri erciyes ligten düşme durumu varken düşmedi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu ülkede iddia diye bir oyun kagıdına para verildiği sürece oynandıgı sürece alınan hiçbir puana inanmıyorum
    şike ve teşvik primleri Pencere77 arkadaşımızında dediği gibi almış başını gidiyor her yenigün birşeyler çıkıyor
    artı uefa da piyon niyetine kullanılan birde şenez erzik var bize en ufak faydası yok böyle yöneticilik olmaz ya!!!
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu ülkede iddia diye bir oyun kagıdına para verildiği sürece oynandıgı sürece alınan hiçbir puana inanmıyorum
    şike ve teşvik primleri Pencere77 arkadaşımızında dediği gibi almış başını gidiyor her yenigün birşeyler çıkıyor
    artı uefa da piyon niyetine kullanılan birde şenez erzik var bize en ufak faydası yok böyle yöneticilik olmaz ya!!!
    İddia ya para verince noluyor ben onu anlamadım? iddia da ki paralar futbolculara teşvik primi olarak mı yansıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Musa Kabakoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İddia ya para verince noluyor ben onu anlamadım? iddia da ki paralar futbolculara teşvik primi olarak mı yansıyor

hayır öyle değil
    iddia daha önceki senelerdede ortaya çıktı farklı farklı projelerle türk futbolcusunu neredeyse bazı kesimleri zengin etti gökdenizin ifadesinin %85 hala polis elinde federasyon elinde %15 medya duyurdu bakalım daha neler neler vardı
    iddia Türk futbolunu bataklığa sürükleyen bir sebep bence!!!
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır öyle değil
    iddia daha önceki senelerdede ortaya çıktı farklı farklı projelerle türk futbolcusunu neredeyse bazı kesimleri zengin etti gökdenizin ifadesinin %85 hala polis elinde federasyon elinde %15 medya duyurdu bakalım daha neler neler vardı
    iddia Türk futbolunu bataklığa sürükleyen bir sebep bence!!!
    :49::49::49::49::49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyanın her yerinde iddia var usta sorun mali kaynak birazda
    büyüklerin parayı verip hazıra konmaları durum bu yoksa ülkede
    çok iyi genç futbolcu var ama büyüklerde oynamadımı kimse pek kale almıyor
    en büyük örneğide gökhan gönül ve mehmet topal kendi takımlarında olsalardı terim bile eminim onları milli takıma çağırmazdı bikere idarecilerin
    bunu yıkması şart milli takım açıklanıyor topçuların 100%95 i büyüklerden
    iyi varken kötüyü seçmek denir buna neyse mevzu çok derin

inşallah avrupa şampiyonu oluruz yunan takımından ne eksiğimiz var
    Konu f47xfenerli tarafından (05-05-2008 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca medyamızda futbolculara her galibiyetten sonra çok fazla göklere çıkarıyorlar. bu durum futbolcularda aşırı özgüven sonuçta hüsran.sevinmeyi ve olaylardan ders çıkarmayı bilmiyoruz.medyamıza büyük görev düşüyor.tabii sözüm spor köşe yazarlarına ve tvde ki futbol yorumcularına.reyting kaygısıyla düzeysiz faydasız tartışmlar birçok kanalda vardır

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri