Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türk Futbolunu Buyurun Burada Masaya Yatıralım!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Musa Kabakoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İddia ya para verince noluyor ben onu anlamadım? iddia da ki paralar futbolculara teşvik primi olarak mı yansıyor

hayır öyle değil
    iddia daha önceki senelerdede ortaya çıktı farklı farklı projelerle türk futbolcusunu neredeyse bazı kesimleri zengin etti gökdenizin ifadesinin %85 hala polis elinde federasyon elinde %15 medya duyurdu bakalım daha neler neler vardı
    iddia Türk futbolunu bataklığa sürükleyen bir sebep bence!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cencelik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın cabbari size katıldığımı söyleyemiyecem,çünkü son beş alıtı senedir milli takımımızda jeneresyon değişimi olduğunu görmüşsünüzdür diye düşünüyorum tabiki bu değişim biraz zaman almaktadır bence yeni jeneresyon milli takım futbolcularımız çokta kötü değiller dünya kupası elemelerini elimizden kıl payı kaçırdığımızı düşünürsek bence yavaş yavaş takım oturmakta hele son zamanlardaki yunanistanı kendi sahasında yenmemiz milli takım futbolcularımız üzerinde olumlu yönde etkilemiştir kendilerine olan güvenlerini tazelemiştir.yani kısacası milli takımımızın çokta kötü olduklarına kanaat getirmiyorum.saygılar,sevgiler sunarım
    Burda Tartıştığımız sadece Türk Milli Takımı deil Türk futbolu. Birazda bu yönden bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır öyle değil
    iddia daha önceki senelerdede ortaya çıktı farklı farklı projelerle türk futbolcusunu neredeyse bazı kesimleri zengin etti gökdenizin ifadesinin %85 hala polis elinde federasyon elinde %15 medya duyurdu bakalım daha neler neler vardı
    iddia Türk futbolunu bataklığa sürükleyen bir sebep bence!!!
    :49::49::49::49::49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı cencelik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son zamanlardaki yunanistanı kendi sahasında yenmemiz milli takım futbolcularımız üzerinde olumlu yönde etkilemiştir kendilerine olan güvenlerini tazelemiştir.yani kısacası milli takımımızın çokta kötü olduklarına kanaat getirmiyorum.saygılar,sevgiler sunarım
    fakat kendi takımlarımız fener galatasaray beşiktaş trabzon gibi takımlarımızın avrupadaki başarısı ortada.kaç senedir başarısızlık.uefa şampiyonlar ligi hep hüsran

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın cabbari size katıldığımı söyleyemiyecem,çünkü son beş alıtı senedir milli takımımızda jeneresyon değişimi olduğunu görmüşsünüzdür diye düşünüyorum tabiki bu değişim biraz zaman almaktadır bence yeni jeneresyon milli takım futbolcularımız çokta kötü değiller dünya kupası elemelerini elimizden kıl payı kaçırdığımızı düşünürsek bence yavaş yavaş takım oturmakta hele son zamanlardaki yunanistanı kendi sahasında yenmemiz milli takım futbolcularımız üzerinde olumlu yönde etkilemiştir kendilerine olan güvenlerini tazelemiştir.yani kısacası milli takımımızın çokta kötü olduklarına kanaat getirmiyorum.saygılar,sevgiler sunarım
    tabi orası öyle ama hala hakanla tugayla rüştüyle biryere gitme çabasındalar!!
    yıldıray hala milli takıma çagrılıyor ve hala bizim türk takımları onu istiyor heyret ediyorum artı yeni yüzler lazım buna bir şekilde el atmak lazım
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabi orası öyle ama hala hakanla tugayla rüştüyle biryere gitme çabasındalar!!
    yıldıray hala milli takıma çagrılıyor ve hala bizim türk takımları onu istiyor heyret ediyorum artı yeni yüzler lazım buna bir şekilde el atmak lazım
    Tüm takımların paflarında müthiş oyuncular var. Şu 11 yaşındaki Muhammed'e ne demeli? Barcelona'dan teklif almış(Muhammed kim derseniz: Alex'in formasını almak için Alex'in başında dönen çocuk)Zehir gibi gencler var. 10 sene sonrasına bakacam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Musa Kabakoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tüm takımların paflarında müthiş oyuncular var. Şu 11 yaşındaki Muhammed'e ne demeli? Barcelona'dan teklif almış(Muhammed kim derseniz: Alex'in formasını almak için Alex'in başında dönen çocuk)Zehir gibi gencler var. 10 sene sonrasına bakacam...
    galatasaray 2 senedir paf takımda şampiyon
    çok süper yıldızlar var
    seneye 3 tanesini A takıma koy bak nasıl oynuyorlar sonra koy milli takıma kendine güvenleri gelsin!!!
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray 2 senedir paf takımda şampiyon
    çok süper yıldızlar var
    seneye 3 tanesini A takıma koy bak nasıl oynuyorlar sonra koy milli takıma kendine güvenleri gelsin!!!

Örnek: Arda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee başka yorum yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık Avrupa'dan futbolcu almak değil futbolcu yetiştirme zamanıdır...Sürekli Avrupa'dan futbolcu getirdiğimiz sürece Türk futbolu bir adım ileri gitmez..

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri