Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
63 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türk Futbolunu Buyurun Burada Masaya Yatıralım!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabi orası öyle ama hala hakanla tugayla rüştüyle biryere gitme çabasındalar!!
    yıldıray hala milli takıma çagrılıyor ve hala bizim türk takımları onu istiyor heyret ediyorum artı yeni yüzler lazım buna bir şekilde el atmak lazım
    sayın cabbari greçekten haklısınız yeni topçular taze kan lazım,taze beyinler lazım lig maçlarını seyrediyorum anadolu takımlarında şahane topçularımız var,hakan şükür,rüştü reçber,ergün penbe,yıldıray baştürk ve o jeneresyona yaptıkları hizmet'ler için sonsuz teşekkür edip yola genç,dinamik ve fişşek gibi topçularla devam etmeli.saygılar sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cencelik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın cabbari greçekten haklısınız yeni topçular taze kan lazım,taze beyinler lazım lig maçlarını seyrediyorum anadolu takımlarında şahane topçularımız var,hakan şükür,rüştü reçber,ergün penbe,yıldıray baştürk ve o jeneresyona yaptıkları hizmet'ler için sonsuz teşekkür edip yola genç,dinamik ve fişşek gibi topçularla devam etmeli.saygılar sevgiler
    zaten avrupalı insan genç oyuncuya para veriyor diğrlerine bakmıyor bile
    fenerbahçe hala roberto carlosu almak için mücadele veriyor anlamış değilim
    ardaya teklif üstüne teklif geliyor nazar değdi çocuga
    Türk futboluna yeni isimler gerekir hem takımlarımızda hem milli takımlarda bir senemiz gitsin önemli değil ama yeni gençlerin kendine güveni gelsin milli takımımızı ve diğer anadolu takımlarını bir değiştirip deneyelim derim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri