Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Türk Futbolunu Buyurun Burada Masaya Yatıralım!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Artık Avrupa'dan futbolcu almak değil futbolcu yetiştirme zamanıdır...Sürekli Avrupa'dan futbolcu getirdiğimiz sürece Türk futbolu bir adım ileri gitmez..
    Avrupalılarda ne var demi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Musa Kabakoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Avrupalılarda ne var demi?
    Kardeşim tamam Avrupalılar güzel oynuyor ama adam burada oynar ve gider..Milli takıma kim futbolcu yetiştirecek.? Parayı verip hazır futbolcuyu alma yani işin kolayına kaçma devri kapansın artık..Bizde futbolcularımızla övünmek ve gurur duymak istiyoruz..Bugün neden Türk Futbolu bi R.Carlos yetiştirmesin ? onlardan bi eksiğimiz yok..

Bak Beşiktaş'lı Muhammed'e..Barcelona hemen ablukaya aldı..Adamlar işi biliyo..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeşim tamam Avrupalılar güzel oynuyor ama adam burada oynar ve gider..Milli takıma kim futbolcu yetiştirecek.? Parayı verip hazır futbolcuyu alma yani işin kolayına kaçma devri kapansın artık..Bizde futbolcularımızla övünmek ve gurur duymak istiyoruz..Bugün neden Türk Futbolu bi R.Carlos yetiştirmesin ? onlardan bi eksiğimiz yok..

Bak Beşiktaş'lı Muhammed'e..Barcelona hemen ablukaya aldı..Adamlar işi biliyo..
    Abi mesela Kézman Fener bu oyuncuyu golcü diye aldı ve milyonlarda $ para verdi. Kaç gol attı bugüne kadar bi bilmek istiyorum.. Tuncay Kézmandan daha çok attığı belli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçe tebrik bölümündede aynılarını söyledim şimdide söyliyeyim:
    1. futbola yetenekli bir ırkımız var...brezilya kadar olmasa bile arjantinlilerden iyiyiz.
    2.futbol okullarına öğrenci alınırken torpil adam kayırma vb bilimum türkiyeye has işler fazlasıyla olmaktadır.
    3.Muhammed Demirci tesaDüfen keşfedilmiş bir süper yetenektir....Ya keşfedilmese noolacaktı?
    4.özellikle istanbul'un mahalle aralarında üç büyüklerin minik takımlarında oynayanlardan çok daha yetenekli çocuklar vardır...hatta bu çocukların yanında minik takımlarda oynayanlar kazma statüsünde kalır...çünkü bunların çoğu ikinci maddede bahsettiğim sebeplerle oralara girmişlerdir.
    5.ekonomik olarak türkiye çok güçlü bir ülke değildir ve buna paralel olarakta hiç bir kulübümüzün herhangi bir futbolcuya 25-30 milyon $ ödeyecek durumu yoktur.
    6.bununla birlikte hiçbir kulübün divan kurulları ve üyeleri kulüplerin Roman Abramovich gibi insanlara satılmasını desteklememektedir.
    7.bu tabloda ancak yapılabilecek olan -ki zaten tüm kulüplerimizin yaptığı- avrupanın ıskartaya çıkmış yada avrupada iş yapamamış ve yapamayacak olan futbolcuları toplamaktır.ancak ucuz etin yahnisi her zaman pahalı olur.
    8.teknik direktörlerimizin bir çoğu oldukça yetenekli olmasına rağmen bu ülkede bir yere gelmenin yolu birileriyle sıkı dirsek temasında olmaktır.
    9.fatih terim ve mustafa denizli'yi hariç sayarsak bu ülkedeki hocaların bir yerlere gelmek için mutlak medya desteğine bunu sağlamak içinde yakın medya ilişkilerine ihtiyacı vardır.
    10.yakın medya ilişkileri özellikle birilerinin çıkarına ters düştüğü zaman bu yakın ilişkiler o teknik direktörün kellesini götürür.
    11.özellikle üç büyükler bu risk mevcut olduğu için türk medyasıyla ilişkisi olmayan yabancı hocaları tercih etmektedirler.
    12.yedinci maddede olduğu gibi türkiyeye gelen hocalar avrupada iş bulamayan hocalardır.
    13...son söz..torpili adam kayırmayı bırakıp salt yeteneğe göre futbolcuları yetiştirip ,teknik direktörlere iş verirsek adam oluruz....sırf istanbulda sokakta top oynayan çocukların içinden kulüplere kazandırılabilecek o kadar çok yetenek varki...değerlendirmeyi bilene....selametle

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabi orası öyle ama hala hakanla tugayla rüştüyle biryere gitme çabasındalar!!
    yıldıray hala milli takıma çagrılıyor ve hala bizim türk takımları onu istiyor heyret ediyorum artı yeni yüzler lazım buna bir şekilde el atmak lazım
    sayın cabbari greçekten haklısınız yeni topçular taze kan lazım,taze beyinler lazım lig maçlarını seyrediyorum anadolu takımlarında şahane topçularımız var,hakan şükür,rüştü reçber,ergün penbe,yıldıray baştürk ve o jeneresyona yaptıkları hizmet'ler için sonsuz teşekkür edip yola genç,dinamik ve fişşek gibi topçularla devam etmeli.saygılar sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cencelik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın cabbari greçekten haklısınız yeni topçular taze kan lazım,taze beyinler lazım lig maçlarını seyrediyorum anadolu takımlarında şahane topçularımız var,hakan şükür,rüştü reçber,ergün penbe,yıldıray baştürk ve o jeneresyona yaptıkları hizmet'ler için sonsuz teşekkür edip yola genç,dinamik ve fişşek gibi topçularla devam etmeli.saygılar sevgiler
    zaten avrupalı insan genç oyuncuya para veriyor diğrlerine bakmıyor bile
    fenerbahçe hala roberto carlosu almak için mücadele veriyor anlamış değilim
    ardaya teklif üstüne teklif geliyor nazar değdi çocuga
    Türk futboluna yeni isimler gerekir hem takımlarımızda hem milli takımlarda bir senemiz gitsin önemli değil ama yeni gençlerin kendine güveni gelsin milli takımımızı ve diğer anadolu takımlarını bir değiştirip deneyelim derim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet cabbari arkadasim cok guzel bi konuya deyinmissin bunun icin sana ozellikle tesekkur ediyorum biz turkler cok duygusaliz ya hani o ona celme takar o onun onune tas koyar o onu karalar o onun arkasindan atar yok o futbolcuyu ben almistim yok soyle yok boyle sacmalanip duruyo ortalik boyle olunca genc futbolcularda sasırıp kalıyo bı fuybolcu parlıyo gelecek vaad edıyo hemen akbaba gıbı ustune cullanıyo klupler adam daha 19 yada 20 yasında halıyle bocalamaya baslıyo bılıyo cok sey beklenıyo ondan bu yuku kaldıramadıgı anlarda bıde bızde su huy varya sabır hıc yok hemen yuhalamalar yerden yere vurmalar kımse bısey ıcın sabretmıyor hemen olsun bıtsın bundan da ne doguyo basarısızlık 2000 ruhu hem takımlarımızda hem mıllı takımımızda neden vardı takımlarımız ıstıkrarlıydı acelecı degıldı hersey zamanla oturup ısler sırayla ıslıyordu ve casarı geldı ama o basarı bı daha gelemedı cunku kımse sabretmıyor bı senede hem sampıyon hem sampıyonlar lıgı yada uefa kupasını alıcaz dıye ortaya cıkıyolar ama bunlar hep hayal gıbı sonuclanıyo oncelıkle trıbunler mac ıcın gelecek savasa veya ıcındekı kufuru dokmeye degıl yanı ısın aslı sakın ve sabırlı olmak gerekıyor ben boyle dusunuyorum ve boyle o onu kolluyo bu bunu kolluyo demeyle bı yere varamayız dıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet cabbari arkadasim cok guzel bi konuya deyinmissin bunun icin sana ozellikle tesekkur ediyorum biz turkler cok duygusaliz ya hani o ona celme takar o onun onune tas koyar o onu karalar o onun arkasindan atar yok o futbolcuyu ben almistim yok soyle yok boyle sacmalanip duruyo ortalik boyle olunca genc futbolcularda sasırıp kalıyo bı fuybolcu parlıyo gelecek vaad edıyo hemen akbaba gıbı ustune cullanıyo klupler adam daha 19 yada 20 yasında halıyle bocalamaya baslıyo bılıyo cok sey beklenıyo ondan bu yuku kaldıramadıgı anlarda bıde bızde su huy varya sabır hıc yok hemen yuhalamalar yerden yere vurmalar kımse bısey ıcın sabretmıyor hemen olsun bıtsın bundan da ne doguyo basarısızlık 2000 ruhu hem takımlarımızda hem mıllı takımımızda neden vardı takımlarımız ıstıkrarlıydı acelecı degıldı hersey zamanla oturup ısler sırayla ıslıyordu ve casarı geldı ama o basarı bı daha gelemedı cunku kımse sabretmıyor bı senede hem sampıyon hem sampıyonlar lıgı yada uefa kupasını alıcaz dıye ortaya cıkıyolar ama bunlar hep hayal gıbı sonuclanıyo oncelıkle trıbunler mac ıcın gelecek savasa veya ıcındekı kufuru dokmeye degıl yanı ısın aslı sakın ve sabırlı olmak gerekıyor ben boyle dusunuyorum ve boyle o onu kolluyo bu bunu kolluyo demeyle bı yere varamayız dıyorum...
    yalnız ilginçtir birde şöyle bir durum var genç futbolcu daha 18 ine yeni girmiş gelecegin yıldızı!! bilmem kimin veliahtı!!! yeni bir doğuş parladı!! gibi abuk subuk medya manşetleri bu futblcuların uçuruma gitmesine sebep oluyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani iste arkadasim bunun gibi daha birsuru sacmalik var medya zaten en onde gelen suclulardan en ufak bi hatirlatma yunan macini hatirlayin sahaya her sey yagiyo kale arkasinda kavga var millet atesten kacar gibi kaciyo adamlar akilli bizimkiler gibi acemi yonetmenleri yok filim varmis gibi her kareyi yansitmiyorlar medyayada cok is dusuyo unutmayalim isvicre macini ha olmamasi gereken seyler ama oldu ıste ama bunu filim gibi her karesini gostermek bize zarar verir verdide birak degerlendirmeyi gozlemci yapsin kagit uzerinde sen ne her kareyi dunyaya izletiyon gerci bizi nasil yakalariz diye ugrasiyorla o ayri konuda bize bizden baska kimseden fayda olmaz yani her kesimiyle medya yonetıcı futbolcu herkez akilli ve sakin olmasi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencxe yanılıyuorsunuz medya o kadar çok etkilid eğil eger oyle olsaydı bakın tuncay şanlıya nasıl oynuyor yıllardır aslanlar gibi bitirse onu bitirirlerdi

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri