yalnız ilginçtir birde şöyle bir durum var genç futbolcu daha 18 ine yeni girmiş gelecegin yıldızı!! bilmem kimin veliahtı!!! yeni bir doğuş parladı!! gibi abuk subuk medya manşetleri bu futblcuların uçuruma gitmesine sebep oluyor
yalnız ilginçtir birde şöyle bir durum var genç futbolcu daha 18 ine yeni girmiş gelecegin yıldızı!! bilmem kimin veliahtı!!! yeni bir doğuş parladı!! gibi abuk subuk medya manşetleri bu futblcuların uçuruma gitmesine sebep oluyorevet cabbari arkadasim cok guzel bi konuya deyinmissin bunun icin sana ozellikle tesekkur ediyorum biz turkler cok duygusaliz ya hani o ona celme takar o onun onune tas koyar o onu karalar o onun arkasindan atar yok o futbolcuyu ben almistim yok soyle yok boyle sacmalanip duruyo ortalik boyle olunca genc futbolcularda sasırıp kalıyo bı fuybolcu parlıyo gelecek vaad edıyo hemen akbaba gıbı ustune cullanıyo klupler adam daha 19 yada 20 yasında halıyle bocalamaya baslıyo bılıyo cok sey beklenıyo ondan bu yuku kaldıramadıgı anlarda bıde bızde su huy varya sabır hıc yok hemen yuhalamalar yerden yere vurmalar kımse bısey ıcın sabretmıyor hemen olsun bıtsın bundan da ne doguyo basarısızlık 2000 ruhu hem takımlarımızda hem mıllı takımımızda neden vardı takımlarımız ıstıkrarlıydı acelecı degıldı hersey zamanla oturup ısler sırayla ıslıyordu ve casarı geldı ama o basarı bı daha gelemedı cunku kımse sabretmıyor bı senede hem sampıyon hem sampıyonlar lıgı yada uefa kupasını alıcaz dıye ortaya cıkıyolar ama bunlar hep hayal gıbı sonuclanıyo oncelıkle trıbunler mac ıcın gelecek savasa veya ıcındekı kufuru dokmeye degıl yanı ısın aslı sakın ve sabırlı olmak gerekıyor ben boyle dusunuyorum ve boyle o onu kolluyo bu bunu kolluyo demeyle bı yere varamayız dıyorum...
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri