sevgili arkadasım sende biraz acımasız eleştiriyorsun hem bu sitenin yöneticileri ve medenetörlerivar reklam olup olmadıgına onlar karar verir ama ben bir cimbomlu olarak gs macları seneye d+smarta oldugu için alacagım saygılarımla
Teşekkur: 0
sevgili arkadasım sende biraz acımasız eleştiriyorsun hem bu sitenin yöneticileri ve medenetörlerivar reklam olup olmadıgına onlar karar verir ama ben bir cimbomlu olarak gs macları seneye d+smarta oldugu için alacagım saygılarımla
Saygı sevgi ve forum kuralları dahilinde her türlü övgü nasıl serbestse, eleştiride bu koşullar dahilinde serbesttir...konu reklam yada başka şey önemli olan bilgi paylaşımı...size ve takımınıza başarılar dilerim...sevgilerimle...![]()
ben çok iyi bir televizyon izleyicisiyim.bu oluşumlar izleyicinin yararına olan şeylerdir.d smartı bu kadar acımasız eleştirenlerin d smarttan zararları var diye düşünüyorum.uydu kullananlara bir soralım şifreli kanalları açtırmak için ne kadar ödediklerini.en az uyduya ödedikleri para kadarda yazılım yada şifre attırmak için ödemişlerdir.bunlardan kimse bahsetmiyor.biraz bunları konuşalım ondan sonra dt mi,d smart mı ,uydu mu soralım........
sabo
ben ve benim gibi bir çok arkadaş kendi cihazlarımızı yükleyebiliyoruz,bu hiç sorun olmadı süpersat her konuda bilgi sağlıyor zaten,bana sorarsanız uydu derim.
bende uydu derim
iyi güzel yazmışsınız ama belirttiğiniz yayınlar daha düzenli olarak başlamadı ve şu anda da film falan vermiyor. bir de haberi verdiğiniz tarihte kanalların pidleri açık değildi. yayınlar bundan 2 gün önce aktive oldu. biraz gerçekçi bilgiler verin.
Konu SatelliteHero tarafından (16-05-2007 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.
ben size katılıyorum bende yüklüyorum.bu konuda supersata teşekkürler.birde yükleyemeyenlere soralım her yüklemede para vermekten memnunlar mı değiller mi.bence onların durumunu düşünmek lazım.ne de seyrettiklerinin dilinden anlıyorlar öyle televizyona boş bakıyorlar,şifreler çözülsün de önemli olan o.kimse üzerine alınmasın arkadaşlar bunlar acı gerçekler hepimizde bunların birer parçasıyız.
ücret
Arkadaşlar d-smartı aldık diyelim. Maç yayınlarını izleyebilecekmiyiz. Ekstra bir ücret ödemiycekmiyiz? Köntör vs. uygulamasına geçilecekmi?
geçilecekse hangi kanallar köntörlü olacak
Bilen varsa yardımcı olurmu
paramız havaya gitmesin
muhabbetle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri