REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D Smarta Gelecek Olan Kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha d smarta 2 kanal daha

selm arkadaşlar.d smartla ilgili yeni bir haberim var.bugün d smarta 2 kanal daha geldi.bunlar LOCA 1 .LOCA 2 .GALİBA SİNEMALARDAKİ FİLMLERİ VERİYOR.YANİ MULTİLER GİBİ.VİZYON KANLI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

frekans nedir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

frekansı ne arama yaptım bulamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha gelmemişki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibrahim82 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selm arkadaşlar.d smartla ilgili yeni bir haberim var.bugün d smarta 2 kanal daha geldi.bunlar LOCA 1 .LOCA 2 .GALİBA SİNEMALARDAKİ FİLMLERİ VERİYOR.YANİ MULTİLER GİBİ.VİZYON KANLI
    12652 H 22500 5/6 frekansinda kör arama yapildigi zaman,bu frekansin kanal listesine "LOCA 1(SID:604)" ve "LOCA 2(SID:605)" seklinde iki yeni kanal eklenmektedir.

Her iki kanalda da sinyal olmasina karsilik,henüz yayin olmadigi icin bu kanallara ait parametreler (vPID,aPID,PCRPID) arama esnasinda gelmemektedir.

Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping D Smarta Gelecek Olan Kanallar

Arkadaşlar ATA Tv, Akıllı Tv , Cem Tv ve Kanal T paket içinde hayırlı olsun.
    Ayrıca 1 no'lu kanal yeniden düzenlenmiş.tüm acımasız eleştrilere inat:45:
    Konu cosby tarafından (14-05-2007 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi ama zaten bunlar turksatta olan kanallar ek olarak birşey yok gibi geldi bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta önemli olan extra aramayla uğraşmamak.bende biliyorum türksatta olduğunu.yapılan iş güzel bana göre ve biraz daha ilave yapaması gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cosby Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta önemli olan extra aramayla uğraşmamak.bende biliyorum türksatta olduğunu.yapılan iş güzel bana göre ve biraz daha ilave yapaması gerekiyor.
    Bana hiç akıl mantık uygulaması gelmiyor bu d smart

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunuların yerıne adam gibi tematik kannal koysalar daha akıllıca takmışar dıscoverylere bellgesellerden dunyada hıç kurum abone topluyamaz soz ettikleri hbolar tcmler nerede

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri