Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 84 yada 87 ekran tv alıcam ne alayım ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

84 yada 87 ekran tv alıcam ne alayım ?

Merhaba arkadaşlar su marketlerde fiyatları 500-600 arası olan 84 ekranyada 87 ekran (show,seg,premiyer vs) gibi tv ler var bunlardan almayı düşünüyorum bunlar hakkında bilgisi olan yada kullanan arkadaşlar varsa aydınlatırlarsa çok memun olucam bide 100hz he 50 hz olması ne farkettiriri bu show falan kaç herz acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 37 ekran seg aldım vestelin ürettiği bir firma gayette memnunum 55 ekranı ve 72 ekranı var bildiğim kadarıyla fiyatlarıda makul bence seg alabilirsin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı mecnun2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar su marketlerde fiyatları 500-600 arası olan 84 ekranyada 87 ekran (show,seg,premiyer vs) gibi tv ler var bunlardan almayı düşünüyorum bunlar hakkında bilgisi olan yada kullanan arkadaşlar varsa aydınlatırlarsa çok memun olucam bide 100hz he 50 hz olması ne farkettiriri bu show falan kaç herz acaba
    100 ve 50 hz olması saniyede tv nin görüntü taramasıdır.(görüntü kalitesi açısından önemlidir.yani 100 hz lik bir tv görüntüyü saniyede 100 defa tarar ve görüntü çok nettir.50 hz 100 hz lik tv yi yanyana koyduğunuzda görüntü kalitesini fark edeceksiniz.segin yetkili servisi vestel dir.vestelin yan ürünüdür.bildiğim kadarıyla sadece tüplerinde vestelin kullandığı tüpler kullanılmıyor(yanlış biliyorda olabilirim)show da iyidir ama premier i önermem.show veya Seg alın derim.teknik destek olarak düşünürseniz seg daha çok teknik destek sağlar.show dada teknik destek iyidir ama seg kadar değil.tercih sizin.ben olsam 2 tv nin görüntüsüne bakarım öyle alırım.seg birazdaha ağır basıyor sanki

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Migrostan 269 milyona seg 70 ekran tv aldım harika bir görüntüsü var 3 gündür kullanıyorum tek kelimeyle harika verdiğim paraya fazlasıyla deydi bukadar net bir görüntüsü olucanı düşünmemiştim yardımcı olup fikir belirten arkadaslara çok teşekür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri