Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: karýþýk fýkralar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart karýþýk fýkralar

temel vampir
    Bir Ýngiliz vampir, bir Fransýz vampir, bir de Temel vampir
    Uçakta gidiyorlarmýþ. Bir sure sonra Ýngiliz vampir aralarýndan ayrýlmýþ, aþaðýlara dalmis. Bir sure sonra geri gelmiþ ki, aðzý yüzü kan içinde.
    Sormuþlar: - Ne oldu, nereye gittin?
    Ýngiliz vampir : - þu aþaðýdaki beyaz evi gördünüz mü?
    Cevap:- Gördük.
    Ýngiliz Vampir : - Onun yanýndaki duvari gördünüz mü?
    Cevap: - Gördük.
    Ýngiliz vampir : - Onun yaninda uyuyan küçük çocuðu gördünüz mü?
    Ýngiliz vampir : - Ýþte ben o çocuðun kanýný içtim, geldim.

Yolculuk devam eder. Bir süre sonra Fransýz vampir de ayni þekilde ayrýlýp aþaðýlara gider ve geldiginde onun da yüzü gözü kan icindedir.
    Yine sorarlar: - Nereye gittin?
    Fransiz Vampir: - Þu aþaðýdaki aðacý gördünüz mü?
    Fransiz Vampir: - Onun yanýndaki küçük kutuyu gördünüz mü?
    Fransiz Vampir: - O kutuya yaslanmýþ yatan adamý gördünüz mü?
    Fransýz Vampir : - Ýþte ben o adamýn kanýný içtim geldim.

Yolculuk yine devam eder. Bir sure sonra Temel Vampir ayni þekilde ayrýlýr ve o da aðzý yüzü kan içinde geri gelir.
    Ona da sorarlar: - Nereye gittin?
    Temel Vampir: - Þu aþaðýdaki evi gördünüz mü?
    Temel Vampir: - Peki onun yanýndaki direði gördünüz mü?
    Temel Vampir: - Ýþte ben o direði görmedim.........

---
    boðaz köprüsü
    Temel bogazda tekneyle turist gezdiriyor, bir gün bir Amerikali'yi aliyor basliyorlar gezmeye... Turist falanca sarayi görüyor ..
    - "Bu ne kadar zamanda yapilmis diyor"
    Temel de: "5 yilda diye cevap veriyor"...
    Amerikali :
    - "Yazik bizde olsa 1 yil .." biraz sonra filan camiyi görüyor
    - "Bu ne kadar zamanda yapilmis" diye soruyor ..
    Temel de ....
    - " 2 yil" diye cevap veriyor ...
    Amerikali :
    - " Yazik be bizde olsa 3 ayda biterdi" diyor. Temel uyuz oluyor duruma..
    Biraz sonra bir tarihi yapi daha görüyorlar.. Yine soruyor turist..
    Temel..2 ay diyor, adam gene yazik be bizde olsa 1 haftada biter, diyor.
    Temel iyice deliriyor, tam o sirada bogaz koprusunun altina geliyor..
    Adam yukariyi göstererek bu köprü ne kadar zamanda yapildi diyor..
    Temel saskin saskin bakislarla kafasini kaldirip ..
    - "Hangisi ? Bu mu? Bilmem, bu dün burda yoktu .."

----
    maaþ az
    Yaþlý bir adam emekliye ayrýlýr ve kendine bir lisenin yanýnda küçük bir ev alýr. Emekliliðinin ilk bir kaç haftasýný huzur içinde geçirir ama sonra ders yýlý baþlar. Okullarýn açýldýðý ilk gün, dersten çýkan öðrenciler yollarýnýn üzerindeki her çöp bidonunu tekmelerler, baðýrýp, çaðýrarak. Bu çekilmez gürültü günler sürer ve yaþlý adam bir önlem almaya karar verir. Ertesi gün çocuklar gürültüyle evine doðru yaklaþýrken, kapýsýnýn önüne çýkar, onlarý durdurur ve, "Çok tatlý çocuklarsýnýz, çok da eðleniyorsunuz. Bu neþenizi sürdürmenizi istiyorum sizden. Ben de sizlerin yaþýndayken ayný þekilde gürültüler çýkarmaktan hoþlanýrdým bana gençliðimi hatýrlatýyorsunuz. Eðer her gün buradan geçer ve gürültü yaparsanýz size her gün 1 dolar vereceðim..."
    der. Bu teklif çocuklarýn çok hoþuna gider ve gürültüyü sürdürürler. Birkaç gün sonra yaþlý adam yine çocuklarýn önüne çýkar ve onlara þöyle der;
    "Çocuklar enflasyon beni de etkilemeye baþladý bundan böyle size sadece 50 sent verebilirim."
    Çocuklar pek hoþlanmazlar ama yine devam ederler gürültüye. Aradan bir kaç gün daha geçer ve yaþlý adam yine karþýlar onlarý.
    "Bakýn" der, "Henüz maaþýmý alamadým bu yüzden size günde ancak 25 sent verebilirim, tamam mý?"
    "Olanaksýz bayým" der içlerinden biri, "Günde 25 sent için bu iþi yapacaðýmýzý sanýyorsanýz yanýlýyorsunuz. Biz iþi býrakýyoruz

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler hakan ellerine saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fa77 Nickli Üyeden Alýntý
    teþekkürler hakan ellerine saðlýk
    önemli deðil abi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart tekrar deneyin

tekrar deneyin

Temel ile Dursun promosyonlu meþrubat alýrlar. Meþrubatý açan Temel hemen kapaða bakar: - "Tekrar deneyin." Kapaðý kapatýp yeniden açar ve okur: - "Tekrar deneyin." ... ... ... En sonunda sinirlenen Temel: - "Ula Tursun. Ha punlar pizi kandýriy! Ýki saattir deneyrum hala pi þey çýkmadi."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþka asker yok mu

Yeni asker olan Temel'e komutaný sormuþ: - "Savaþta siperdesin, sað taraftan düþman askeri geldiðini gördün. Peki ne yaparsýn?" Temel heyecanla cevap verir: - "Hemen çevirir silahýmý üzerlerine ateþ açarým komutaným." Komutan tekrar sormuþ. - "Peki, karþýdan geliyorsa?" - "Karþýya ateþ açarým, komutaným." - "Arkadan geliyorsa?" deyince komutan, Temel dayanamamýþ: - "Komutaným, bu ordunun benden baþka askeri yok mu?"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýkýntý

Temel Ýngiltere'ye gitmiþti. Arkadaþlarý Temel'e: - "Ýngilizce bilmezdin Ýngiltere'de çok sýkýntý çektin mi?" demiþler. Temel: - "Hayýr, sýkýntýyý asýl Ýnciluzlar çekti..."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana bir bira

Temel otelin birinin odasýnda kara kara düþünüyor.. 'Ulan' diyor, "Ben aþaðýdan içki isterken laz olduðum anlaþýlýr mý acaba?" Geçiyor aynanýn karþýsýna ve prova yapýyor. "Bana bir fvisku.. yok böyle anlarlar".. "Bana bir raký, yok" diyor "böyle de anlarlar". "Bana bir bira.. tamam" diyor "böyle iyi.. anlamazlar". Ve aþaðýya iniyor. Masaya dirseklerini dayýyor ve sesleniyor: - "Barmen bana bir bira". Barmen Temel'i biraz süzdükten sonra soruyor: - "Birader sen laz mýsýn?" Temel: "uuuy nasil anladýn" diyor: - "Burasý resepsiyon bar karþýda.."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eski araba

Ýki tane çiftçi; biri Adanalý diðeri Kayserili, sohbet ediyorlarmýþ; bu arada haliyle zenginlikleriyle övünüyorlar.. Adanalý baþlamýþ : - "Bizim orda sabah güneþ doðmadan biniyoruz arabaya, akþam oluyo biz hala çiftliðin öteki ucuna yetiþemiyoz" demiþ... Kayserili de bunun üzerine: -Yav bizim de vardý öyle eski bi arabamýz, ama geçenlerde satýp yeni modelini aldýk...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hakan44. Nickli Üyeden Alýntý
    sýkýntý

Temel Ýngiltere'ye gitmiþti. Arkadaþlarý Temel'e: - "Ýngilizce bilmezdin Ýngiltere'de çok sýkýntý çektin mi?" demiþler. Temel: - "Hayýr, sýkýntýyý asýl Ýnciluzlar çekti..."
    sabah sabah beni güldürdün allahta seni güldürsün emi

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bi tanide ben yazayým

KAPLUMBAÐA

iki kaplumbaða karþýdan karþýya geçiyormuþ
    - dikkat araba geliyor
    cýýýýk
    ne !!!!!!
    cýýýýk

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri