Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Medyada Galatasaray şampiyon Feneri alkışlasınmı diye yayınlar var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Medyada Galatasaray şampiyon Feneri alkışlasınmı diye yayınlar var.

Evet galatasaraylılar, bu haftaki maçta G.S lı futbolcular, F.B li futbolcuları alkışlasınlarmı? Ben Fenerli futbolculara karşı değilim. Futbolcuları ama yalnız futbolcuları (ne bütün kurumlarla kavgalı olan yönetimi nede taraftarları) canı gönülden tebrik ederim. Taraftarlarının her maçta bize yaptıklarını unutmak biraz zor. Geçen sene Beşiktaş , Feneri yenerek Türkiye kupasını aldığı maçta kupa törenine, yönetim futbolcuları çıkarmamıştı. Buda zor unutulur.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray fenerbahçe'yi alkışlamalımı?

keşke bu söylemler olmadan kendiliğinden galatasaray oluştursaydı,artık biryerlerden başlamak lazım alisamiyen'de galatasaray,şükrüsaraç oğlu'ndada fener bahçe galatasarayı cani gönülden alkışlasa,ne güzel olur ianınki türk futbolunda çok şeyler değişir,inşallah allah nasip ederse böyle bir olayı görmeyi cani gönülden isterim.seviler saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konular Birleştirilmiştir!!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence alkışlamasın ama 2 maçı kazansaydık şuan fenerle kafa kafaya giderdik ama olmadı bakalım maçta neler olcak..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten fenerbahçe tarafından böyle bir talep geldiğini zanetmiyorum zorla kendilerini alkışlatacak değiller,böyle bir talebide olmaz bu sadece medya tarafından üretilmiş bir olaydır bu bence bir temennidir bu işler kaznsaydılarla olmaz kazanmak lazım üç puanı cebine koymak lazım,bu mantık yanlış bir mantık

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyin alkışı allahaşkına..böyle saçma bir şey olamaz.ahirete kadar fener galatasarayın rakibidir..bu tarz bişeyleri özelliklede gs fb çekişmesinde kimse beklemesin..rüya görmesinler.o maçta galatasaraylı taraftarlar her şeyi unutup sadece derbi bilincinde takımını destkeleyecektir.yönetim o maç için unutulacaktır.gereken zaten sonra yapılır bu yönetim için.alkış falan yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya birileri ne kadar havayi yumusatsada arkadaslar birileri cikar yine ortami gerer cunku bu buyuk bı malzemedır kımılerı ıcın reytıng yapmak ıcın kullanan cok isin sonu hep zararsiz olsunda alkis malkis anliktir rekabet omur boyu surer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasarayli olarak Ben alkislamam nedenderseniz gecen yilki basarimizi görmezlikten geldiler uefa süper kupayi tesadüflere bagladilar fenerbahcenin özhan canaydini alkislamalari lazim bence bu basari nin temeli bizim baskandir yaptigí transferler hepsi fenerin 100 yil icin
    Konu bensu tarafından (15-05-2007 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasarayın başarısızlığında gerets in payı vardır. Ama asıl yanlışlıklar yönetim tarafından yapılmıştır. Şimdi tepkileri çekmemek için alamayacakları adamların isimlerini medyaya uçuruyorlar. Alkışlayan birisi çıkarsa oda Özhan Canaydın olur.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ozhan canaydini diksinler oraya gelen giden f.bahcelileri
    durmadan alkislasin.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri