Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: SAT-9600CIP-9400CI-9200FTA-4150FTA-4100FTA (JUNO)-15-05-2007 Tarihli TPS yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim cihazım Goldmaster 9400CI daha önceleri birçak kez cihazıma yazlım attım. Ancak bigisayarımda bir takım konfigrasyon yaptım bunlardan bir de anakart tabii ki. anakart modeli de Asus P5L-MX 400 . sorun şu arkadaşlar yazılım için bağlantı yaptığımda "Waiting For Request.Reset SetTop Box" yazısı çıkıyor. Sanırım bu da çihaz ile bilgisayar arasında bağlantı olmadığını söylüyor. Bu arada Windows vista Ultimate işletim sistemini kullanıyorum. Şimdi sorun vista dolayısıyla mı yoksa anakart değişikliğinden mi kaynaklandığını bir bilen varsa çözümü ile birlikte bana yardıcı olursa çok memnun olacağım. Com1 bağlantı noktası ayarları da bu şekildedir.
    Saniyedeki Bit sayısı:115000 (Önceki şakli:9600 idi. Ben değiştirdim.)
    Veri bitleri:8
    Eşlik:Yok
    Dur bitleri:1
    Akış denetimi:Yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 10873 diye bir frekans yokki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı temes72 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 10873 diye bir frekans yokki
    Hotbird uydusunda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mertelektronik kardeş ben de senin gibi düşünüyordum. Hemen Plase wait fail veriyor diye kapatıyordum. Aynı Gm 9400 cı için Bir Başka forumun yabancı bir adresinden .zip uzantılı olarak indirdim. Sonra zip programı ile açılımı yaptıktan sonra cihaza yükledim. Plase wait ve fail den sonra tekrar deneyip Plase wait 'te iken 10-15 saniye beklettikten sonra Complete geliyor ve açıyor. Açtıktan sonra exıtla completeden çıkıyorsun. Ama işi sağlama (yani 3-5) dakika izledikten sonra ushuiai kanalından başka kanallara geçiyorsun.. Buna da şükretmek lazım. Yanılmıyorsam bu forumdaki yazılımda aynıdır. Ben biraz aceleci davrandım. Ama bu yazılımlar bir öncekinden daha kaliteli... en azından bir-iki dakika ara ile donma olmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu zalim ustaya ne kadar teşekkür etsek azdır. Direkt veya dolaylı yollardan emeği geçenlere sonsuz teşekkürler... Aklınız ve zekanız zeval görmesin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(Not: Güncelleme esnasında Fail hatası verirse işlemi tekrar Deneyin...
    Çok doğru ben aynı uygulamayı yaptım. Açtı. Açtıktan sonra hemen kanal değiştirmeyin... şöyle üç-beş dakika geçsin... iyi seyirler... Sabırsızlık hastalık halini almasın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçeli olduğun için açmıyrodur her halde... bu cihazlarda takım mı tutuyor ne?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    (Not: Güncelleme esnasında Fail hatası verirse işlemi tekrar Deneyin...
    Çok doğru ben aynı uygulamayı yaptım. Açtı. Açtıktan sonra hemen kanal değiştirmeyin... şöyle üç-beş dakika geçsin... iyi seyirler... Sabırsızlık hastalık halini almasın!

tekrar denemesine deniyoruz bu seferde cihaz kapanıp tekrar açılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotbird Den Bahsediyorum Zaten Kosovali Kardeş ..ne Yazikki Bende 10873 Diye Bir Frekans çikmiyor .zira 10872 üzerinde Güncelleme Yapiyorum Açiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN....YOKSA KAFAYI YİYECEM...
    İyi akşamlar arkadaşlar. Benim cihazım Goldmaster 9400CI daha önceleri birçak kez cihazıma yazlım attım. Ancak bigisayarımda bir takım konfigrasyon yaptım bunlardan bir de anakart tabii ki. anakart modeli de Asus P5L-MX 400 . sorun şu arkadaşlar yazılım için bağlantı yaptığımda "Waiting For Request.Reset SetTop Box" yazısı çıkıyor. Sanırım bu da çihaz ile bilgisayar arasında bağlantı olmadığını söylüyor. Bu arada Windows vista Ultimate işletim sistemini kullanıyorum. Şimdi sorun vista dolayısıyla mı yoksa anakart değişikliğinden mi kaynaklandığını bir bilen varsa çözümü ile birlikte bana yardıcı olursa çok memnun olacağım. Com1 bağlantı noktası ayarları da bu şekildedir.
    Saniyedeki Bit sayısı:115000 (Önceki şakli:9600 idi. Ben değiştirdim.)
    Veri bitleri:8
    Eşlik:Yok
    Dur bitleri:1
    Akış denetimi:Yok

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri