Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türksat Uydusunda Bu Sabahtan İtibaren Bazı Frekanslarda Sorun Var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood Türksat Uydusunda Bu Sabahtan İtibaren Bazı Frekanslarda Sorun Var

Arkadaşlar sabah TV yi açtığımda neredeyse hiçbir kanal göstermiyodu. Çanağımda hiçbir sorun yok ama sanırım sorun Türksat'ta.
    Neden derseniz: Aynı sorun şuan yine var. Show TV nin sinyal kalitesi şuan %59 az önce birden 0 a düştü tekrar 20 30 lara yükseldi
    Ancak bunlar olurken diğer frekanslarda hiçbir sorun yok Mesela TRT ler %100 hiçbir düşüklük olmuyo keza MTV Türkiye dede hiçbir bozulma olmadı.
    Şuan sinyali sorunlu olan kanallar: Show TV, Kanal D, ATV, Star, Fox, Kanal 1, STV, Kanal 7....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şuan sinyali sorunlu olan kanallar: Show TV, Kanal D, ATV, Star, Fox, Kanal 1, STV, Kanal 7....

arkadasim su an uydumu kontrol ettim dedigin gibi bi problem yok eger sende devam ediyorsa dikkat et dedigin kanallarin hepsi horizantal (yatay) senin lnb nin h.. arizali olabilir ondan sorun yapiyo olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam Şu an Uyduda herhangi bir problem yok gibi Çanak Anten Ayarlarınızı LNB nizi ve Kablosunuzu kontrol ediniz..

Saygılar

Antenci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarıda açtığım konuda acaba diğer arkadaşlarımız sabah bu dediğim sorunla karşılaştılarmı merak ediyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kuduban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yukarıda açtığım konuda acaba diğer arkadaşlarımız sabah bu dediğim sorunla karşılaştılarmı merak ediyorum...
    arkadasim biz surekli takip ederiz bu gun hic bi problemle karsilasmadik dedigin gibiyse senin canaginda veya lnb de sorun olabilir ve devam ederse sen anlamitorsan anlayan bi arkadasi getir baksin bi problem vardir mutlaka yada san bi kolay yol daha soyleyim canagin ciftse diger canagin lnb sini bi dene turksatınkinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kuduban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar sabah TV yi açtığımda neredeyse hiçbir kanal göstermiyodu. Çanağımda hiçbir sorun yok ama sanırım sorun Türksat'ta.
    Neden derseniz: Aynı sorun şuan yine var. Show TV nin sinyal kalitesi şuan %59 az önce birden 0 a düştü tekrar 20 30 lara yükseldi
    Ancak bunlar olurken diğer frekanslarda hiçbir sorun yok Mesela TRT ler %100 hiçbir düşüklük olmuyo keza MTV Türkiye dede hiçbir bozulma olmadı.
    evet arkadaşım turksatta ben bir problemle karşılaşmadım şu ana kadar herşey normal. istersen çanağın ile lnb ne bakmadan çanaktan gelen kabloyu oynat bakalım bazen kablodan doğan problemler olabiliyor. daha sonra çanak ile lnb ne bakabilirsin.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb ve kablo kontrolü yap

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence maalasef cihaziniz tamire goturlmeli gibi geliur power sorunu olabilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de herhangibir problem yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım senın uyuk ıhtımalle diseqc (siviş )bozuk yataylar gostermıyor takılıyor olmalı yenisiyle değiştirirsen sorun kalmayacaktır

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri