REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sat-9450-9400v2ci-4450fta-56000fta-9400vci-9400fta-9100fta-4150fta 15-05-2007 Tps

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    akşamları siyah ekran çıkıyor vede bazen çözmüyor. gündüzleri ise sorun yok sadece benimkimi sizlerinde böylebir sorunu varmı arkadaşlar.gm 4150 j
    Evet aynen dediğiniz gibi, geceyarısından sonra saat 1:00 dan itibaren complete yapıyor fakat yayın yine şifreli oluyor.
    Ne yapalım bizde gece yarısına kadar izleriz artık.(9400 vci)

Saygılar,

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için çok teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400vci yükledim ve sorunsuz çalışıyor.
    emekleriniz için sonsuz teşekkürler.süpersiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğiniz, gayretiniz için teşekkürler.kolay gelsin...herşey yoluna girer....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abiler ne olur bana bir yardım edin lütfen.
    bana aşağıdaki olayı nasıl yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim. biliyorum belki kızacaksınız nasıl bir soru bu diye, ama lütfen bana birisi yardımcı olsun

TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak diyorsunuz

hangi frekans yani hotbird mu turksat mı yoksa başka bişeymi.?
    lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı webing Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana aşağıdaki olayı nasıl yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim. biliyorum belki kızacaksınız nasıl bir soru bu diye, ama lütfen bana birisi yardımcı olsun

TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak diyorsunuz

lütfen yardım
    -------------------------------------------------------------------------------hotbird 13 E
    10873 V
    MPEG-227500 3/4TPS
    M6 Music Rock - Equidia - France Ô
    ESPN Classic Sport Europe
    Ushuaïa TV - TV Breizh - LCP
    M6 Music Black - France 4 - France

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı webing Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

lütfen yardım
    Abiciğim hortbird uydusu üzerinde bu frekanslı kanalı aç ve f1 tuşuna bas download evet üzerine gel ok de.fail(başarısız) olursa bir iki kere daha dene ve complete(tamamlandı) uyarısı gelince biraz bekle ve exıt tuşu ile çık.

Saygılar,

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen yardım
    Hotbird uydusunda...10873 V 27500 Frekansındaki herhangibir kanal üzerinde örneğin Ushuaıa Tv F1 Okey...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son durum nedır
    yazılım hatalımı?çalışıyormu?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vendeta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son durum nedır
    yazılım hatalımı?çalışıyormu?
    Çalışıyor...

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri