Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Güncel TBBL Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kupa Aziz Yıldırım'a gitti..

Kupa Aziz Yıldırım'a gitti..

Fenerbahçe'de ilk şampiyonluk kupası basketbolda kalktı.. TBBL şampiyonu olan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı büyük bir coşku içinde 2006-2007 şampiyonluk kupasını kaldırıp maçı tribünden izleyen Aziz Yıldırım'a götürdüler..
    Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Beşiktaş'ı play off finali son maçında 59-57'lik skorla devirerek şampiyon oldu ve kupayı Caferağa Spor Salonu'nda havaya kaldırdı.

Sarı Kanarya figürü taşıyan formalarıyla şampiyonluk kupasını kaldıran Fenerbahçeli bayanlar, uzun süre büyük bir mutluluk yaşarken, daha sonra kupayı tribünden maçı izleyen başkan Aziz Yıldırım'a götürdüler.

Kıraç'ın 100. yıl Fenerbahçe marşı eşliğinde Nilay'ın ellerinde kendisine gelen kupayı alkışlarla karşılayan Aziz Yıldırım, basketbolcularını kutladı. Sarı lacivertli yöneticiler de tribünde büyük bir mutluluk yaşadı.

Öte yandan, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, kupa töreni sonrası soyunma odasına giderek, Fenerbahçeli oyuncuları ve teknik heyeti kutladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kalaycıoğlu çok mutlu!

Kalaycıoğlu çok mutlu!

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde, play-off final serisinin son maçında Beşiktaş Cola Turka'yı yenerek, sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'de, antrenör Zafer Kalaycıoğlu, şampiyonluğu hak ederek kazandıklarını söyledi..
    Kalaycıoğlu, 59-57 kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, tüm sezon boyunca çok iyi çalıştıklarını ifade ederek, ''Biz bu şampiyonluğu hak ediyorduk. Hak ederek de kazandık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Ayrıca, bu şampiyonlukta başkanımız, yönetim kurulumuz ve taraftarımızın da büyük emeği ve desteği var. Hepsine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri