Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
22 sonuçtan 21 ile 22 arası

Konu: Güncel TBBL Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle emeği geçen herkese paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. ben EBBL maçlarını merak ediyorum. benim oğlum oynuyor. kendisinden yeteri kadar bilgi almama rağmen daha detaylı bilgilere nereden ulaşabilirim. TBF nin sayfası güncel değil. bir yada iki hafta önceki maçları veriyor. ilginize şimdiden teşekkür ederim.
    Selamlar
    Öncelikle forum olarak ilginize teşekkür ederiz..Konu hakkında ufak bir araştırma yapıp size mail attı ...Yetersiz kalırsa bilgi verin yeni kaynakları göndereyim ayrıca oğlunuza da şahsım ve forum olarak başarılar dileriz..Oynadığı kulüp ismi verirseniz takip edip konuyu burda paylaşırım ..
    Kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Roc72 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar
    Öncelikle forum olarak ilginize teşekkür ederiz..Konu hakkında ufak bir araştırma yapıp size mail attı ...Yetersiz kalırsa bilgi verin yeni kaynakları göndereyim ayrıca oğlunuza da şahsım ve forum olarak başarılar dileriz..Oynadığı kulüp ismi verirseniz takip edip konuyu burda paylaşırım ..
    Kolay gelsin..
    ilginize alakanıza çok teşekkür ederim.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri