REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Hıtbord horizantal yayınlarda sinyal sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Hıtbord horizantal yayınlarda sinyal sorunu

arkadaşlar hıtbord uydusundaki vertical yayınları izliyorum fakat horizantal yayınları izleyemiyorum, sinyal yok yazıyor,37 ekran tv ve uydu cihazım ile dama çıktım ayar yapayım diye damda çekiyor, acaba kablodamı bir sorun var
    yardımlarınız için şimdiden teşkkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar hıtbord uydusundaki vertical yayınları izliyorum fakat horizantal yayınları izleyemiyorum, sinyal yok yazıyor,37 ekran tv ve uydu cihazım ile dama çıktım ayar yapayım diye damda çekiyor, acaba kablodamı bir sorun var
    Kablodadır buyuk bir ihtimal veya Disecgte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer ikiside olmazsa bi format at :d

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    LNB ayarlarını kontrol ettiyseniz diğer çanağınızdaki LNB takıp deneyin sorun belli olacaktır:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim, damda ayar yaparken aynı dısec aynı lnb ile baktım herhangi bir sorun yoktu yalnız tv ye giden kablo yerine ara kablo kullandım, büyük ihtimal tv kablosunda bir sorun var diyeceğim ama türksattaki bütün horizantal yayınları alıyorum, bende çok şaşırdım nasıl oluyor diye?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o halde arkadasım arkadasların dedıgı gıbı damda cıkıyorsa ya kablonda ya dayzeg de sorun vardır once dayzeg ucunu degıstır 3 yada 4 e tak dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o halde arkadasım arkadasların dedıgı gıbı damda cıkıyorsa ya kablonda ya dayzeg de sorun vardır once dayzeg ucunu degıstır 3 yada 4 e tak dene
    bilgi için sağol

dayzeg i de değiştiridim bir şey değişmiyor, ilginç olan türksat ve sirrus taki horizantal yayınları izleyebiliyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri