Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: ey türk kızı......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ey türk kızı......

Ey anasının kuzusu
    bırıncı vazıfen camasırları ve bulasıkları yıkamaktır.evde kalmanın tek nedenı budur.
    kocan senın en kıymetlı hazınendır.ileride senı bu hazıneden mahrum etmek ısteyen kaynanan ve kayın baban olacaktır.
    kılıbık sandıgın kocan baska kadınlara goz dıkmıs olabılır.
    ıste bu sartlar altında dahı vazıfen kocanı adam etmektır
    eyyy anasının kuzusu
    kocanı adam etmenın yolu mutfak kapısının arkadsında bulunan tavada mevcuttur
    ne mutlu turk kızıyım dıyene.........!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşıldı....sen birilerinin kafasına tava vurmaya iyice niyetlenmişsin....EYYY CEMAAT-İ MÜSLİMİN....KAÇIN...SELA ÇILDIRDI.!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu kızı bu gece cıldırttık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bu kızı bu gece cıldırttık
    Valla ben sorumluyum...gece yarısı patates kızartması istedim.....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar tava muhabetı gecınce aklıma bu geldı ondan yazdım cıldırmadım bıse olmaz aklıma geldık ce guluyom valla korkmayın bıse olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sela_Sela Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar tava muhabetı gecınce aklıma bu geldı ondan yazdım cıldırmadım bıse olmaz aklıma geldık ce guluyom valla korkmayın bıse olmaz
    eyvah eyvah...iyice delirttik valla...baksanıza gülme krizine tutuldu....yazık oldu..gençtide...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sela_Sela Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok yok korkmuyorum sende yasamayı seven bı yurek oldugunu anladım merak etme:45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konunun slayt showu vardı bende...silmediysem pc den ekliyeyim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri