Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: supersatforuma başarılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devid kardeşim gitmene üzüldüm ama senin icin ne hayırlısı olacaksa o olsun bundan sonraki hayatında başarılar emeklerin verdigin katkı icin de allah razı olsun eminim forum senin emeklerini unutmayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler..Ellerine sağlık :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ppaylaşımların için teşekkürler üstat. allah işlerinde yardımcı olsun. seninle birlikte aynı ortamda bulunmak güzeldi. başarılar.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayatta başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Devid arkadaşımıza hayatında başarılar dileriz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı devid Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu forumda bayagı güzel günlerimiz oldu...

acısıyla tatlısıyla...

forumdan işlerimin yogunlugu nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım...

bundan sonraki hayatında supersatforuma üstün başarılar dilerim....

:45: :45: :45: :45:
    Paylaşımın için teşekkur ederiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emek verdiğin konuların için teşekkürler kolay gelsin sana saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alaylı mesajlar hariç hepinize teşekkürler
    :welcome:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı arkadaşlarımız o kadar ileri gitmişlerki başka forumlarda da benimle kafa bulmayı ihmal etmemişler. O arkadaşlar kendilerini çok iyi biliyorlar.

Ama ben seviyemi düşürüpte aynı şekil cevap vermeyi kendime yakıştıramıyorum.

Bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi. Çünkü dün gece bu olaylar beni çok rahatsız etti.

Ben ne Supersatforum için nede burada yönetimde olsun veya olmasın hiçbir üye hakkında bu güne kadar kırıcı olmadım, bundan sonrada olmayacağım.

Herkese saygılar sunarım.
    :welcome:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı devid Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı arkadaşlarımız o kadar ileri gitmişlerki başka forumlarda da benimle kafa bulmayı ihmal etmemişler. O arkadaşlar kendilerini çok iyi biliyorlar.

Ama ben seviyemi düşürüpte aynı şekil cevap vermeyi kendime yakıştıramıyorum.

Bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi. Çünkü dün gece bu olaylar beni çok rahatsız etti.

Ben ne Supersatforum için nede burada yönetimde olsun veya olmasın hiçbir üye hakkında bu güne kadar kırıcı olmadım, bundan sonrada olmayacağım.

Herkese saygılar sunarım.
    hizmetlerin için teşekürler devid bunu asla unutmayacagız kafa bulma olayına gelince her kimse onlar onlara kocaman bir yuhh çekiyorum bunun ayıbı o arkadaşlara aittir her şey için teşekürler..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri