Ustalar elimde 9400VCI var ve sson yazýlýmý 20 eylül 2005 yazýlýmý var ustunde yazýlým atamýom yeni yazýlýmlarý ve orjinal yazýlýmý kabul etmioý cihaz ne yapmam lazým yardýmlarýnýzý bekliom...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Ustalar elimde 9400VCI var ve sson yazýlýmý 20 eylül 2005 yazýlýmý var ustunde yazýlým atamýom yeni yazýlýmlarý ve orjinal yazýlýmý kabul etmioý cihaz ne yapmam lazým yardýmlarýnýzý bekliom...
kablonda bi sorun olabilir rs232 kablonda sonra pcnin com girişinde sorun olabilir elinde başka cihaz varsa ona bak eğer o cihazada yazılım atamazsan kablonda yada pcnin com girişinde sorun var demektir
kabloda ve bilgisayarda sorun yok cihazı goruyor ve externa eror occurred diyor cihaz açılıyor
Arkadaþým þu kontrolleri bir yaparmýsýn.
!! External error Occurred !! Hatasý;
Pc ile cihaz arasýnda transfer baðlantýsý kuramadýðýndandýr.
1.yol; cihazýnýza yazýlým atarken com portunu doðru tanýtmadýysanýz (com1,com2), tanýtýnýz
eðer veri yolunuz doðru ise ve sorun hala devam ediyorsa,
2.yol;yükleme programýnda bulunan port ayarýndaki hýz seviyesini 115.2 k dan 57.6 k ya getirin
yine sorunu çözemediyseniz bunlara ek olarak
3.yol;uyumluluk ayarý için yükleme loderi üzerine gel sað týkla özelliklerden uyumluluk buradan
windows 98/me iþaretle uygula ,ok de.Pc yi resetle.
4.yol;bios tan com port larý kapalý mý ona bak ve açýk konuma getir.kaydederek bios tan çýk.
Sorun yine çözülmüyorsa
rs 232 kablonuzu kontrol ediniz. büyük olasýlýkla kabloda bir sorun vardýr.
Konu ozay_74 tarafýndan (16-05-2007 Saat 12:31 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaslar max232 yi deistirdim sorun çozuldu tesekkurler yardımlarınız için iyi çalısmalar
kardeş aynı sorun bende de oluyodu ben ne yaptım yükleme programını ters tıkla özellikler uyumluluk windows 98 milenyum seçeneğini seçtim düzeldi ve yazılım kabul etti bir de böle dene düzelir sanırım
arkadaşlar sorun tfd dosyasının isminde. sadece sat olarak ismi değiştirin 9400 vci yazılım yükleniyo. hepinize kolay gelsin ve ii seyirler.
bu şekilde almazsa cihazdan cihaza da deneyebilirsiniz..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri